Ahoj, dneska trošku netradičně a stylem, který jsem zatím neměl tu čest řešit. Překecal jsem manažerku ať mi dá šanci zkusit zařídit dovolenou pro náš tým bez cestovek - že je větší šance urvat něco kvalitního. Tak doufám, že jsem si nevzal moc velké sousto.  .

Dovolená pro 14 lidí - rozpočet 210.000 Kč

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Ahoj,
dneska trošku netradičně a stylem, který jsem zatím neměl tu čest řešit. Překecal jsem manažerku ať mi dá šanci zkusit zařídit dovolenou pro náš tým bez cestovek - že je větší šance urvat něco kvalitního. Tak doufám, že jsem si nevzal moc velké sousto. smiley

Rozpočet je 210.000 Kč pro 14 lidí. Tedy 15.000 Kč na jednoho.
Největší problém zatím spatřuji v těchto podmínkách: Odlet z Prahy a délka max. 8 dní v období půlka až konec června 2016 (dejme tomu s přesahem do začátku července by asi nebyl problém).

Již před časem jsem v prozření tušil, že něco takového přijde a objevil jsem třeba krásnou Mallorcu, kam bych nás dostal za 35.000 i s transferem do Bratislavy a na hotely a výlety by zbylo až až... Ale pak padla podmínka, že odlet jedině z Prahy a to už je trošku problém.

Tím, že jsme takový průřez jak věkově (řekněme od 25 do 50 let), tak i zálibami (typičtí plážoví povaleči i aktivní cestovatelé a sportovci), potřebuji řešit především letenky, transfer z letiště do hotelu (ideálně all-inclusive) a transfer zpět na letiště. Zbytek už si vyřeším v rámci itineráře až později.

Ocenil bych tipy na stránky, kde třeba zjistím do jakých destinací se reálně dá letět z Prahy (zdá se mi, že Praha při lowcost přesunu lítá spíš na Západ, než Jih a Východ) popř. klidně v rámci zkušeností nějaké další tipy.

Lokalita je jinak skoro jedno, jako tipy beru skoro vše, jen bych asi chtěl vynechat Sever Afriky.
Díky předem za plodnou diskuzi smiley

0

Ahoj,

zrovna teď jsem zařizoval dovolenou pro 16 lidí. Nakonec vyhrála Malta, letíme teda z Krakowa (máme to ze severní Moravy blíž a nakonec to s Ryanair vyšlo cenově lépe), ale s Air Malta, případně ČSA se dá letět z Prahy za relativně rozumné ceny...na konec srpna mi jak Air Malta, tak ČSA nabídli skupinové letenky z Prahy za cca 5300-5700 na osobu, včetně velkého 15kg zavazadla k odbavení. Na Maltě půjčujeme 4 auta a jedeme na GOZO, které se mi osobně líbí víc...tam pak máme zamluvené dva baráky, které jsou hned vedle sebe, dohromady 8 ložnic, 2 velké bazény, grily atd. není to sice All inclusive, ale zase si můžeš dělat co chceš...a noční koupání s mojitem v bazénu a grilováním je paráda smiley, která v hotelu moc nejde. Výběr baráků je obrovský (www.vrbo.com, homeaway.com apod.). Celkem nás to pro těch 16 lidí s letenkou, ubytkem a půjčením auta vyšlo na 163.000,- a termín je poslední týden v srpnu.

Jinak mě z Prahy napadá ještě Bari a stejný set-up jako výše, je to kousek na jedny z nejhezčích pláží v Itálii a jsou tam k vidění i další věci (městečko Alberobello atd.). Letenka je s WizzAir a bývá dostupná celoročně.

0 Citovat

Ahoj, já tohle organizuji pro 10 až 15 lidí ve stejném věkovém rozmezí a rozmanitými zálibami každoročně a zatím měl největší úspěch Edinburgh- památky, příroda, výlety na okolní ostrovy, skvělá atmosféra atp. Letěli jsme vcelku levně z Prahy s EasyJet.

0 Citovat

Ahoj, napadá mě Kréta s Aegean air, odlet z Phy, letenky pro 14 lidí už sice nejsou tak levné. Transfery se dají řešit s Hoppa.com, nebo Airporttransfers.co.uk. Hotely jsou levné - já jsem bookovala na Alpharooms.com a do 15 tisíc by jste se měl vejít.
Veronika

0 Citovat

Ahoj, chci se zeptat, jestli si něco už našel. Dostala jsem se do stejného problému smiley.

0 Citovat

Ahoj, nakonec se to resilo jinak, nicmene skutecne se do toho rozpoctu dalo vejit na tu Maltu, nebo treba na Kanary. Asi by sla i Mallorca apod. Pokud byste zkousli letet z Bratislavy apod.

0 Citovat

Jop, tak to jsem se dobrala ke stejnému výsledku. Bohužel Bratislava je z ruky pro nás, ale Wroclaw je blízko, tak spíš koukám na odlety tam smiley.

0
6 reakcí