Zdravím, stále čekám na výhodné letenky v termínu 1-26.7. ... je to bohužel jediný čas kdy mám dovolenou. Do Siemreapu asi nepočítám, že se něco objeví a bangkok je momentálně tak za 14500,-. Myslíte, že má ještě cenu čekat na výhodnější letenky. Objeví se ještě něco? Sháním takhle letenky poprvé tak omluvte tu neznalost. Díky za pomoc! .

Thajsko, Kambodža 1.-26.7.

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

10 reakcí

Zdravím,
stále čekám na výhodné letenky v termínu 1-26.7. ... je to bohužel jediný čas kdy mám dovolenou. Do Siemreapu asi nepočítám, že se něco objeví a bangkok je momentálně tak za 14500,-. Myslíte, že má ještě cenu čekat na výhodnější letenky. Objeví se ještě něco?

Sháním takhle letenky poprvé tak omluvte tu neznalost.

Díky za pomoc!

0

Myslím si, že na letní prázdniny se jen tak nějaké akční cena neobjeví.
Jinak zkoušel bych asi hledat letenky třeba s návratem ze Siem Reapu (tedy např. PRG-BKK, REP-PRG), přeskok z Thajska do Kambodže bych pak třeba dokoupil jako jednosměrný - zpáteční let bude na jedné letence se zavazadlem odbaveným až domů a návrat nutně nemusí být přes BKK.

0 Citovat

Jednosměrné letenky ze siemreapu vycházej na strašný bomby (20tis jednosměrná) teď je bangkok zpáteční za 14tis rovných tak uvažuju jestli to radši nevzít :/

0 Citovat

Určitě bych ještě počkal, Bangkok seženeš určitě maximálně kolem 13k a vzhledem k počtu letů do Bangkoku je dost vysoká šance, že do té doby bude ještě nějaká akce, máš ještě víc než 3 měsíce čas. Je to navíc mimo sezónu.

0 Citovat

Mám pocit že ten červenec je prokletej, furt jen do června. Tak snad něco bude smiley Bojím se aby nešli přes 14tis

0 Citovat

Nevím jestli trváš na cestě z Prahy, pokud ne a není to pro Tebe zásadní problém, tak koukej i na letiště okolo - Berlín, Vídeň, Budapešť atd.

0 Citovat

JJ sleduju to i včetně mnichova.

0 Citovat

Aktuálně máš třeba z MUC na ty tvoje data s Qatarem přes Pelikána za 13k, přes Tripstu, pokud to chceš risknout za 455 E. Cena na to, že s Qatarem je fajn, pokud pro tebe Mnichov není problém.
Edit: přes CL mi to teď dokonce našlo s Etihadem z MUC do BKK (uvažuju o podobným termínu) 30.6. v noci tam 25.7.zpět za 12k. Třeba teď už teda je z čeho vybírat.

0 Citovat

Za dopravu do mnichova počítám z ČR v kombinaci studentagency a meinfernbus 1000,-... ale u těch letenek je problém že tam skoro denní přestup v abudabí což je trochu na prd. Nejlíp teda asi furt vychází z finnair z prahy za 14tis.... kéž by to z prahy, vídně či budapešti kleslo pod 13. To by byla krása.

0 Citovat

Tak jsem zatím bugnul přes skyscanner za 14020kč s finnair... mám pocit že to leze nahoru a nevím jestli čekat :-/ ... zejtra to díštak zaplatím. Zas je to z Prahy a žádný dlouhý čekání na letišti přes noc.

Má cenu k tomu pojištění storna ze zdrav. důvodů? Bude to asi jen na velmi vážné úrazy předpokládám.

0 Citovat

Jakto, že když přes web UIA bookuju letenky ta při výběru mi to háže jednu kde to uvádí včetně poplatků... např za dvě letenky 24tis UAH z varšavy a jak kliknu na pokračovat je tam nejnižší cena 37tis UAH. Proč?

0
10 reakcí