Ahoj, shanim letenku v nasledujicich datech a s temito misty: odlet do USA 30.5. - odlet z Prahy, Vidne, Budapesti popr. Katowic (nebo odjinud, ale aby to bylo v dobre dostupnosti ze Zlina) do Clevelandu, OH odlet z USA 24.9. - odlet bud z LA nebo San Diega s priletem do Prahy, Vidne, Budapesti popr. Katowic (nebo jinam, ale aby to bylo v dobre dostupnosti ze Zlina). aktualne z BUD - CLE a zpet z SAN - BUD vychazi nejlepe +- 21,5 tisic. Kdyz jsem vsak ze zvedavosti zadal letenku na zitra do stejneho konecneho data, tak cena byla 18 tisic... Myslite, ze je lepsi cekat a koupit letenku par dni predem nebo naopak to obvykle byva drazsi takhle pozde kupovat? Popr. Mate nejake doporuceni, jak lepe hledat a dostat se co nejnize s cenou? Diky moc za info a postrehy  .

Koupě letenky do USA - drive ci tesne pred odletem?

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

0 reakcí

Ahoj,

shanim letenku v nasledujicich datech a s temito misty:
odlet do USA 30.5. - odlet z Prahy, Vidne, Budapesti popr. Katowic (nebo odjinud, ale aby to bylo v dobre dostupnosti ze Zlina) do Clevelandu, OH

odlet z USA 24.9. - odlet bud z LA nebo San Diega s priletem do Prahy, Vidne, Budapesti popr. Katowic (nebo jinam, ale aby to bylo v dobre dostupnosti ze Zlina).

aktualne z BUD - CLE a zpet z SAN - BUD vychazi nejlepe +- 21,5 tisic. Kdyz jsem vsak ze zvedavosti zadal letenku na zitra do stejneho konecneho data, tak cena byla 18 tisic... Myslite, ze je lepsi cekat a koupit letenku par dni predem nebo naopak to obvykle byva drazsi takhle pozde kupovat? Popr. Mate nejake doporuceni, jak lepe hledat a dostat se co nejnize s cenou?

Diky moc za info a postrehy smiley

0
0 reakcí