Ahoj, našel jsem letenky do New Yorku za 12500 kč ve více termínech. Je to dobrá cena nebo ještě čekat? Jedná se o přímý spoj z Prahy. A jaký měsíc byste pro návštěvu NY doporučovali? Co třeba říjen? Díky .

New York

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Ahoj, našel jsem letenky do New Yorku za 12500 kč ve více termínech. Je to dobrá cena nebo ještě čekat? Jedná se o přímý spoj z Prahy. A jaký měsíc byste pro návštěvu NY doporučovali? Co třeba říjen? Díky

0

Delta má asi od půli května do září přímé lety z Prahy za tuhle cenu. Jestli bude nějaká akce, těžko říct, ale já za tohle lítám a v létě je to fajn cena... V říjnu podle mě už Delta nebude, mají ty přímé spoje jen po určitou část roku, ale nejsem si jistá. Jinak na New York bych si určitě nechala už trochu chladnější měsíce, když je horko tak je to jak každé město, zapařené, všechno smrdí a nemáš moc co dělat. smiley Navíc je tam šíleně vlhko v létě. Takže určitě podzim, jaro fajn volba.

0 Citovat

Delta by letos měla létat na lince PRG-JFK až do konce letního letového řádu, takže poslední přímý let Praha-New York by měl být 29.10.2016. Já byl v NY teď v březnu a chytil jsem naprosto luxusní počasí 10-20°C a jinak souhlasím s joanne_kovaczicz ohledně návštěvy na jaře či podzim, taky kvůli turistům. Atrakce snad kromě Coney Islandu jedou celoročně.

0 Citovat

A myslíte, že je lepší termín letos v září/říjnu nebo počkat na březen/duben příští rok? Co preferujete vy? Je jaro lepší kvůli tomu, že všechno kvete nebo zase je v něčem lepší podzim. Díky

0
3 reakce