https://www.kayak.de/r/qXECDNw9ax .

Berlín-Bangkok 1.-8. června - 151 EUR

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

21 reakcí

https://www.kayak.de/r/qXECDNw9ax

0

Klasický OTA error, který skončí nevystavením letenek, jediný prodejce je eDreams, který má velmi špatnou pověst. Pokud prodejce letenky vystaví, nevyhne se mastné pokutě od aerolinky, což může následně vést k tomu, že je bude hromadně rušit - to už tady bylo smiley

0 Citovat

Presne tak, o podobnych akcich a nakupem pres eDreams bych mohl napsat knihu:-) Z tohoto mracku nezaprsi...

0 Citovat

dorbe by bolo ze keby to mali zrusit, tak nech do par hodin, max. dni, nie ako ebookers za mesiac smiley

0 Citovat

Měl to nahozený snad i pelikán, má někdo etixy a drží?

0 Citovat

u mě to snad zatím vypadá slibně, koupeno včera cca v 10 večer, eticket je k dohledání i přímo na stránkách AirSerbia
jak moc je podle vás velká šance, že to ještě zruší?

0 Citovat

taky jsem koupil včera kolem 22h, peníze blokovány, dnes ve 13h přišly dva maily, "Travel document" od itinerary at amadeus.com a "Buchungsbestätigung: číslo rezervace" od no reply at edreams. V emailu je, že oba lety jsou potvrzeny. Už jsem se jal bookovat navazující spoje do berlína a po thajsku. Tak mám ještě počkat? Jak dlouho? Měl bych odletět 4.6.

0 Citovat

I pokud máš etix tak bych min týden počkal.
Na tom flipo to sice chvíli bylo, ale zkoušel jsem to pro zajímavost a mně to nefungovalo, tak je otázkou, jestli to vůbec šlo koupit.

0 Citovat

Etix je eticket?

No ještě počkám, na zahraničních fórech zrovna edreams moc nechválí smiley

Zatím se to tváří confirmed..

0 Citovat

Hele preju vam to, ale mne 2× eDreams zrusil po vice jak tydnu. A to jsem mel seating, jidlo atd. Takze opatrne:-)

0 Citovat

Když má odlet 4.6. a zruší to až po sobotě, tak by už měl mít nárok na kompenzaci, ne? (14 dní do odletu)

0 Citovat

Jasně, že měl strženo z účtu, když to bylo víc jak po týdnu a měl udělanej seating, jídlo atd. Jde o to, že ani to, že máš eticket ještě u těchto společností neznamená, že letíš (i když to taky neznamená, že to automaticky nedopadne). Nicméně bych přelety a další věci fakt v tomto případě řešil až nejdřív za týden.

0 Citovat

tak ještě počkám.. pokud by to náhodou vyšlo a někdo letěl taky 4.6., tak můžem dát po cestě pivko, letím sám.

0 Citovat

Když to stornují, jak dlouho pak obvykle trvá, než se peníze vrátí na účet? Nad tímhle jsem uvažovala, ale ten eDreams se mi tam moc nelíbil a úplně se mi nezamlouvala představa, že bych měla třeba další měsíc někde blokované prachy, tak jsem to neriskla a místo Thajska letím radši do Portugalska - na druhou stranu pokud by se peníze vracely během pár dnů, tak by nebyl problém příště zkusit i něco riskantního, no co, maximálně to nevyjde. Vím, jakou lhůtu vrácení peněz mají oficiálně, ale jak to funguje reálně (kdo jste to tu zažili)?

0 Citovat

U mě poslední akce do LA, bylo vrácení během pár dnů, platba MC/EC. Ale pak mně každý den asi 14 dnů chodily identické nabídky s cca. 6x vyšší cenou:-) Ale s tímto rizikem jsem to kupoval, protože obecně eDreams je slušně řečeno poměrně problematický. Mám heslo "nedají dnes, dají příště..."

0 Citovat

v pondělí příští týden budu mít tedy 12 dní do odletu (4.6.). Jak je to s těmi 14 dny a rušením letenky? Rád bych si koupil vlak a nějaký přelet s air asia a zase se mi nechce čekat úplně do odletu.. přemýšlím, jestli jim napsat.. peníze už mám odečtené, u nich v systému stále confirmed, tak nevím.. nebýt té pověsti edreams, tak už mám ostatní dávno zabookováno.

0 Citovat

Tak aktuálně 8 dní od koupě, 6 dní do odletu, na Air Serbia i na Check my trip stále confirmed... Jen ještě pro jistotu takový hloupý dotaz, v případě, že nakonec odletím, tak už to snad zrušit nemůžou, že ne? Jakože bych třeba zůstala uvězněná na letišti v Abu Dhabi nebo Bangkoku s neplatnou letenkou... Když mě vrátí z Berlína, tak to ještě nějak zvládnu. smiley

0 Citovat

Teď už bych se nebál a počítal s letenkou, hezký úlovek smiley

0 Citovat

polonium210: kdyby byla nějaká změna, tak informuj, letím 4 dny po tobě.
Konečně pořádný zásah, bkk za 5800 Kč není špatný smiley

0 Citovat

Nikdo nepíše, že to zrušili, tak asi odletěli smiley

0 Citovat

Presne tak, odletel jsem bez problemu. Prvni dva lety do Bělehradu a abu dhabi plne ze 2/3. V B777 do bkk bylo tak 30 lidi. Takze to bylo jak v prvni tride, postel pres 4 sedadla smiley

0 Citovat

Tak jsem byl alespoň na chvíli v životě užitečný smiley

0
21 reakcí