Zdravím, s přítelkyní plánujeme Vietnam - Hanoj v termínu 5.-28.10.2016, který jsem chtěl koupit zde přes http://cestujlevne.com/letenky-s-turkis ... 12-749-kc/ a bohužel už je to vyprodané a nikde se mi nedaří najít za cenu cca 13tis./osoba. Aeroflotem to vychází výrazně dráž, nejlepší teď asi přes Emirates za cca 16750Kč/osoba. Vyplatí se ještě počkat, že doplní kapacity a nebo že se objeví něco dalšího? Bohužel jsme museli oba čekat na schválení dovolené, nechtěl jsem to kupovat v předstihu a teď zas máme pouze tento pevný termín. Díky za vaše případné odpovědi. Petr .

Vietnam v říjnu

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Zdravím,

s přítelkyní plánujeme Vietnam - Hanoj v termínu 5.-28.10.2016, který jsem chtěl koupit zde přes http://cestujlevne.com/letenky-s-turkis ... 12-749-kc/ a bohužel už je to vyprodané a nikde se mi nedaří najít za cenu cca 13tis./osoba. Aeroflotem to vychází výrazně dráž, nejlepší teď asi přes Emirates za cca 16750Kč/osoba. Vyplatí se ještě počkat, že doplní kapacity a nebo že se objeví něco dalšího? Bohužel jsme museli oba čekat na schválení dovolené, nechtěl jsem to kupovat v předstihu a teď zas máme pouze tento pevný termín. Díky za vaše případné odpovědi.

Petr

0

je nutne ist do Hanoja? do Siagonu su na vase datumy +- par dni do Saigonu za cca 13600 CZK s kratkymi prestupmi s Etihad + AIrberlin z Prahy

0 Citovat

na konci srpna jdou ceny dolu
https://www.esky.cz/flights/select/?ot= ... &pc=0&pi=0

0 Citovat

my se s pritelkyni stále rozhodujeme zda-li viet nebo bali a to taky rijen 2016.
jak je to s pocasim ve viet v rijnu ??? vim ze bali je v tuto dobu relativne ok, nebo se pletu ?

0
3 reakce