Ahoj, Chtěla bych se zeptat na společnost Hawaiian airlines, jestli je v ceně letenky i zavazadlo (let KOA-OGG)? A v případě letu s Island air, když si budu mít let z HNL- KOA (big Island) a s tou stejnou společností z OGG (Maui)- HNL, tak stačí si jen 1 zakoupit zavazadlo čí musím 2krát? Ppř. jsou i nějaké levnější letecké společnosti na těchto trasách? Mnohokrát děkuji za odpověď, Katka .

Havaj -přelety mezi ostrovy

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat na společnost Hawaiian airlines, jestli je v ceně letenky i zavazadlo (let KOA-OGG)?
A v případě letu s Island air, když si budu mít let z HNL- KOA (big Island) a s tou stejnou společností z OGG (Maui)- HNL, tak stačí si jen 1 zakoupit zavazadlo čí musím 2krát?
Ppř. jsou i nějaké levnější letecké společnosti na těchto trasách?
Mnohokrát děkuji za odpověď, Katka

0

A to je vážně problém podívat se na weby těch leteckých společností, kde to je vše napsáno? smiley

1. Odbavené zavazadlo není v ceně (tedy, pokud neletíš first class) - http://hawaiianair.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/80

2. Dva nezávislé léty = 2x poplatek za zavazadlo.

Levnější společnosti nejsou (upřímně, pro běžného Američana jsou ty ceny dostatečně nízké), ale dají se vychytat různé akční slevy, kdy cena letenky spadne i pod 50 dolarů za cestu.

0 Citovat

A to letíš v 1 dni trasu Maui - Honolulu - Big Island? To by byl nesmysl. Nebo máš jen nesmyslnou otázku, jestli na 2 různé lety v různých dnech by nestačilo připlatit za zavazadlo jen jednou? Co takhle jet jen s příručním zavazadlem, pokud nebudeš kempovat?

0 Citovat

Otázka směřovala na ty, co už v té destinaci byli, jinak už jsme si to pohledala a zaplatila. Myslela jsem rozdílné lety na 1 letence, asi ano je to nesmysl. smiley Budeme kempovat, takže nevím jestli nám batohy odbaví jako příruční. Uvidíme, kolik toho s sebou budeme brát....

0 Citovat

Na jedné letence? Takže fakt letíte z Maui na Big Island přes Honolulu? Nebo to máte v různé dny jako multi-city? To by asi postrádalo smysl. Jsou i přímé lety, pokud letíte z Maui na Big Island. Skyscanner ukazuje, že nejlevnější (aspoň ve dnech, co jsem se podíval) je Mokulele Airlines a mají i nižší poplatky za zavazadla:
https://www.mokuleleairlines.com/travel-info/policies/
Tyčky od stanu asi neprojdou, ale stačí 1 odbavený batoh pro dva, pokud se zabalíte vhodně tj. 1 velký batoh se stanem, nožem atd. a 2 menší do 7 kg či 11,5 kg v závislosti na letecké společnosti.

0 Citovat

Máme to rezervováno přes Island air HNL-OGG, KOA-HNL(jako multi-city =260 Dol), přes Hawaiian OGG-KOA (204 dol. = dražší, ale Island air tuto linku nelítá....
Koupili jsme si takový stan, že by mohli třeba projít i tyčky od stanu smiley Ale přesně, vzhledem k noži atd, budem volit 1 odbavené zavazadlo....

0
5 reakcí