Ahoj, nemáte někdo typ, jak sehnat levnou letenku na Mauricius? Zatím jsem ji levněji než za 14.000 Kč neviděla, ale třeba hledám špatně. Termín odletu je mi jedno, doba pobytu alespoň týden... .

Jak na letenky na Mauricius

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Ahoj,
nemáte někdo typ, jak sehnat levnou letenku na Mauricius? Zatím jsem ji levněji než za 14.000 Kč neviděla, ale třeba hledám špatně. Termín odletu je mi jedno, doba pobytu alespoň týden...

0

ked ti to je jedno, pockaj na nejaky error. alebo let z Kolina:)
https://www.tuifly.com/en/search?origin ... 0C1592951T

0 Citovat

Cena 14 tis. (z Vídně předpokládám) je super a doporučuji slevit s utopických výhledů na nižší ceny smiley Tedy alespoň do té doby, že nejste maximálně flexibilní na sbalit a odletět za den z Kolína/Varšavy.

0 Citovat

už není aktuální, ale minulý týden odlet Varšava(tři dny před odletem) na týden/hotel/allinclusive/celkem 9 dní bylo za 16k

0 Citovat

BTW co je normální cena za letenku na Mauricius? Myslel jsem, že to je tak mezi 18 - 20k. Čili 14k mi přijde jako super cena. Co to bylo za letenku? Dá se chytit něco zajímavého z Vídně?

0 Citovat

za roky rokuce som nevidel poriadny error na MRU ( dokonca aj ked mal Emirates vyrazne znizene ceny leteniek vdaka "privesku" ktory nebolo treba preletiet, tak tam MRU nebol )

ako bolo pisane, dobra cena iba nejakym charterom tesne pred odletom ( co vsak velmi znizuje uspech najst nejake slusne ubytko vhodne destinacie akou je Mauricius ), alebo obcas sa objavi krkolomna kombinacia zo Spanielska cez Londyn kde sa treba este presunut medzi dvoma letiskami za cca 400+€ ( BA a Iberia ).

ak si videl letenku za 14tis kc ( cca 520€ ) klasickou aerolinkou z nasich koncin, tak nevahaj ani chvilu, bezne sa pod 750€ ( cca 20tis+ ) v economy nedostanes.

0 Citovat

Standardní cenu na Mauricius považuji taktéž ve výši 19 tis.

Letenky z Vídně za 14 tis.: bacha na občasnou nutnost změny letišť LHR/LGW (ve vlastní režii).

Charter z Varšavy: http://biletyczarterowe.r.pl/

0
6 reakcí