Ahoj, hledám levné letenky na konec května - nejlevnější se mně jeví easyJet za 2100 za kus (zpáteční). Myslíte, že bude ještě něco levnějšího? Případně doporučte jinou společnost. Odlet Praha, Vídeň, Bratislava, Katowice. Díky .

Edinburgh

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

13 reakcí

Ahoj,
hledám levné letenky na konec května - nejlevnější se mně jeví easyJet za 2100 za kus (zpáteční). Myslíte, že bude ještě něco levnějšího? Případně doporučte jinou společnost. Odlet Praha, Vídeň, Bratislava, Katowice.

Díky

0

Ahoj. Ja som teraz letela s Ryanairom za 16€ jeden smer z BA Neviem ake ma teraz ceny na maj, ale este je podla mna skoro a pravdepodobne to pojde dole.

0 Citovat

Ten Ryanair je fakt, že jsem našel za 1800 zpáteční nejlevnější.
Ale - letíme na 4-5 dní a Ryanair tam lítal ve strašně divokých časech:

Přílet do Edinburgu je až kolem půlnoci...

easyJet - Odlet tam v příjemných 9:50 hodin
Odlez zpět je potom v 6:00 (blbý, ale na letiště bychom měli mít odvoz)

V každém případě děkuju za typ!!!

0 Citovat

Aha. Tak maju asi ine casy v lete lebo ja som priletela nejak poobede. A ak by ste nahodou nemali odvoz tak na letisko sa da v pohode na 6 dostat. Ja som letela 6:40 dalej na Tenerife. Tak potom pekny vylet smiley

0 Citovat

Edinburgh je fajn , dostupnost letiste neni problem ani v pozdnich vecernich hodinach nebo casnych rannich , co je problem je pujcovna auta , mozna smula v te konkretni spolecnosti , ale s horsim pristupem jsem se jeste na zadnem letisti nesetkal .. na auto jsme vecer cekali 2 hodiny ,, jinak pak Skotsko super

0 Citovat

Ahoj,
my byli v listopadu ve Skotsku a rozhodně TOP.
Letěli jsme z Katowic do Glasgow a vyšlo to pod 800 pro jednoho.
Myslím, že nedávno někde zase podobná cena vyskočila.
Mezi městy se dá dojet za pár šupů ( my za 8 liber ve dvou tam a zpět ) přes megabus.
Hodně lidí psalo, že Glasgow raději ani nevidět, vynechat apod.
Za mě Glasgow lepší jak celý Edinbourgh.

0 Citovat

No jo ale megabusem se asi na mnohe mista ve Skotsku nedostanes a Edinburgh je vychozi brana a bliz zajimavym mistum nez Glasgow , Skotsko ma smysl autem a spani klidne v kempech . protoze tech je po Skotsku plno a turistika je ve Skotsku na vysoke urovni poskytovanych sluzeb

0 Citovat

Tak vzhledem k tomu, že Glasgow je hodinu cesty, tak je to samozřejmě vhodná alternativa. Občas bývají letenky z KTW i do 1000Kč. Auto si může půjčit na obou letištích úplně stejně. Osobně se mi Glasgow líbilo a určitě doporučuji taky navštívit. Nevynechal bych ostrov Skye a spojit to s prohlídkou nějaké výrobny whisky.

0 Citovat

Ahoj,
díky všem za odpovědi. V Edinburgu máme ideální výchozí pozici z důvodu příbuzenstva jednoho z členů výpravy. Potom chceme půjčit auto a jet přes Aberdeen do Elginu. Potom výlet na Cairngorms National park a zpět do Elginu. Odtuď potom okolo všech Loch do Fort William (mimochodem nemáte tam nějakou doporučenou destilérku? Případně v okolí - plán je ,že bychom navštívili destilérku - ideálně s ochutnávkou apod., a potom bychom v místě přespali) Následující den bychom jeli zase zpět do Edinburgu.
Souky

0 Citovat

Ano za zpáteční. Já letěl s Wizzair za nějakých 600Kč, ale samozřejmě záleží na termínu a dalších věcech. Cena 2100Kč z Prahy je taky skvělá. Kolega to letěl za 10 tisíc, ale to zase kupoval pár dní před.

0 Citovat

presne, ja som siel Dublin za 14 euro pred par rokmi a minule som Ryan videl otocky za 300 euro smiley U mna osobne je vsetko pod cca 80-70 euro po Europe (ak potrebujem letiet) super cena a Skotsko duplom

0 Citovat

Bude někdo prosím vědět jak se ještě můžou změnit ceny letenek do Edinburgh. Potřebuju letět v červnu. Teď mi cena příjde vysoká. Ještě bych vyčkala pár týdnů. Myslíte že to ještě klesne. Nebráním se kombinaci letu do/z Glasgow. 

Odlet Praha .  Z okolnich zemí to by musela být letenka za pak kaček.  

Díky za radu a zkušenosti.



0 Citovat

Ryanair může ještě spadnout, s nižší cenou u EasyJet bych ale nepočítal, ta bude naopak spíš stoupat. Do Glasgow se mi snad ještě nepodařilo najít nic levnějšího, než přímý let do EDI. Snad možná nějaká akce skrz Londýn, ale ten opruz s přestupem tam za těch relativně pár peněz imho nestojí.

0 Citovat

Díky. Ještě zkusím počkat. Možná přemýšlím i na tim letem pres Londýn. Dcera miluje tyhle opruzny akce s přestupem  :-)


0
13 reakcí