Dnes v 15:00 spustí ČSA prodej letenek na speciální trasu Praha - Piešťany. Prodávat se bude jen na jediný termín - 5. dubna. Ceny za zpáteční letenku údajně odstartují na 1990 Kč. http://ekonomika.idnes.cz/specialni-let ... oprava_suj .

Praha - Piešťany (od 1990 Kč)

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

18 reakcí

Dnes v 15:00 spustí ČSA prodej letenek na speciální trasu Praha - Piešťany. Prodávat se bude jen na jediný termín - 5. dubna. Ceny za zpáteční letenku údajně odstartují na 1990 Kč.

http://ekonomika.idnes.cz/specialni-let ... oprava_suj

0

Jak se to bude kupovat? V článku mluví o zpátečních letenkách, takže normálně jako zpáteční Praha – Piešťany s tím, že ten úsek přes Brno tam bude automaticky zařazen na cestě zpět jako mezipřistání? Jak tehdy letěli trojúhelník PRG-OSR-BTS-PRG, tak jsem toho nevyužil, takže nevím, jestli se to nemuselo kupovat jako jednotlivé jednosměrky. Díky za případné info.

Edit: Asi jo, už to tam na ten den vidím, samozřejmě zatím bez nacenění.

0 Citovat

Jinak koukám, že se dá z Ostravy ráno slušně vlakem dostat do Piešťan, tak možná bych to vzal jen na úseky PZY-BRQ-PRG a udělal si takto výlet do Prahy. no, snad to půjde za rozumnou cenu zarezervovat a nebude to hned pryč.

0 Citovat

Já fakt nechápu jednu věc, a to ten tragikomický marketing kdy se o akci dozvíme až z idnesu. Tohle je věc, kterou by měli vykřičet do světa. Jsme tu 80 let!!! Sakra práce.

No, s kým se potkáme? Letenky budou k dispozici od 15:00.

0 Citovat

Odletový Terminál 3? Doufám smiley

0 Citovat

Příští rok oslaví ČSA 95. výročí. Čtvrtá nejstarší aerolinka na světě: http://www.routesonline.com/news/29/bre ... ory-month/

0 Citovat

A nebo ať to slaví tak jako dneska 80.let letiště - hlavně ať se to nikdo nedozví a pokud dozví, tak ať jim ty rezervace stejně nefungují. Kdyby člověk CSA poslední dobou neznal, tak je smutný, takhle je to jen k smíchu a zapadá to do image parodie na aerolinku.
Mimchodem zajímalo by mě, jestli tu bude někdo, komu se aspoň něco povedlo koupit, tipuju, že ne...

0 Citovat

Co koupit, ale vůbec ty letenky v systému vidět...

0 Citovat

Ty letenky lze najít přes jejich vyhledávač s tím, že se do cíle natvrdo napíše PZY (zkrátka Piešťan). Otázka je jak je potom koupit - jestli to ještě nelze nebo už nelze.

0 Citovat

Tak jsem se byl zeptat na ticketingu ČSA na T2 a tam ten let v systému vidí - kompletně vyblokovaný seating, takže ani tady člověk nepochodí. Možná to fakt odblokují později, anebo je to jen šaškárna pro veřejnost a poveze se management s kamarády. Kdo ví.

0 Citovat

https://ibb.co/cnO68v

nekupuji, ale je to asi dostupné

0 Citovat

Takže oddělili zrno od plev a jen ti nejvytrvalejší srdcaři se dočkali smiley Tak snad budete mít příležitost managementu poděkovat za povedenou akci, minimálně při objednávání smiley

0 Citovat

Tak já u toho počítače sedím kvůli práci celý den, takže jsem nebyl ani tak vytrvalý, jako že jsem měl štěstí. Už jsem to odpoledne vzdal a pak se tady a na airways po půlnoci objevilo info, že to zase jede. Zjistil jsem to ale asi o hoďku později než ostatní, takže už byl jen úsek PRG-PZY. Spojím to se schůzkou v Praze den předem, pak ráno zaletím do Piešťan, dvě hoďky se projdu po městě a vlakem přes Žilinu domů do Ostravy. Takže je to vlastně nakonec ještě lepší plán než letět celý round trip.

Ale musím říct, že ani to, že se mi nakonec podařilo letenku koupit, nesmazává to fiasko, které se z toho stalo. Nevím, jestli p. Sůra na iDnesu má s ČSA nějaký dobrý vztah, ale když už napsal článek o akci, tak si myslím, že měl okamžitě následovat i článek o tom, jak to ČSA těžce nezvládlo.

0 Citovat

Tak i Zlín a Otrokovice z toho něco budou mít, tak nezapomeňte mávat :)

http://www.otrokovice.cz/vismo/dokumenty2.asp?id=9063&n=nizky-prulet-letounu-a319-nad-otrokovicemi-a-zlinem

0 Citovat

jop :D chci video do Anglie prosím, jak mi to letí nad Zlínem :D

0 Citovat

Z důvodu nízké oblačnosti se nakonec průlet nekonal :)

0 Citovat

Tahle akce je prostě fiasko :)

0 Citovat

Nakonec to tak hrozné nebylo. Nástup na Terminálu 4, doprovod dvou Gripenů k hranicím, prohlídka vojenského muzea v Piešťanech, dvakrát uvítací srpška v Piešťanech a Praze a horem dolem nějaké občerstvení.
Akce byla bohužel připravena pouze pro novináře a tak se k tomu přistupovalo i v době prodejů.

0 Citovat

a tonic za sklom v Piestanoch len smutne pozeral :D Inak riadny fail hlavne zo strany piestanskeho letiska. Nic sa tu nedeje ako je rok dlhy, zrazu takato akcia a pre verejnost nic. Ani do muzea ma nepustili. Keby tam nebol klub filatelistov (!), ku ktoremu som sa vtierkol, ani by som Airbus poriadne nevidel spoza kontroly. A aj tak nas po chvili odohnali prec, lebo VIP isli na chlebicky :D Kludne z toho mohli urobit pekny program aj pre deti, vsak tam hasicske auta, slavobrana, pekne lietadlo a aj pekne pocasie..ale nie, to by sme chceli moc od tych, ktorym odovzdavam polovicu platu...

0
18 reakcí