Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Ja jsem svoje letenky s AY prave canceloval s full refundem, nejak me ta sarada s Thajskou karantenou prestava bavit, holt vydrzim pres zimu na horach, pripadne dam s rodinou Kanary / Dubaj dle situace, ale abych tahl deti v tomhle dementnim marastu nekam pres pul planety, to se mi vazne nechce, 7-10dnu karantena pri 14 dennim pobytu to at Thajsti soudruzi tahnou do p**e !

6 Citovat

Tak mám nový challenge. Manželku jsme překecali na zaoceánský let. Slíbil jsem, že se v letadle prospí, takže C s dobrými sedačkami. Termín je od půlky června do konce prázdnin, destinace nějaká spíše tropická s minimem přestupů (a žádná malá letadla). A cena do ≈1K€ za osobu, protože krát 4. Spíše ne Asie kvůli opatřením. Výzva, že? Zatím jsem viděl Rio z Frankfurtu, ale jen do dubna a nevím, jak moc je Rio safe. Kdybyste narazili na něco zajímavého, dejte mi prosím vědět. 

1 Citovat

V Riu jsem byl dvakrát a bezpečnost je ok za dodržení základních pravidel, spíš ten termín tam není úplně ideální. Aktuálně má LH akci z Prahy do Soulu za 26tis.....a je tam teplo. Snad by v létě už mohlo vše být normální.

3 Citovat

Proletěl už někdo to C od Delty (Budapešť - Havaj)?

0 Citovat

Z Vidne jsou nejake random terminy (par terminu brezen / kveten) za 31k v C s Portugalcema do NYC / MIA, jestli nekdo planuje vylet tim smerem. Predpokladam, ze stejna cena bude na vsechny klasicke TP NA routy, jako je Chicago, Toronto, etc., viz matrix a flight map TP.

Jeste mi utkvelo v pameti, ze v ramci te OW akce z Vidne jsou k dispozici super PE letenky z Vidne do Tampy za 17k/os, za ty penize je Tampa fakt steal deal (a operovalo to 777 od AA, coz je za me nejlepsi sedadlo v PE, ktere muzete urvat - jeste kdyz letite s malyma detma, tak predni rada je k nezaplaceni, je tam fakt metr a pul mista a deti si tam muzou celou cestu hrat (spat).

Ja jsem po tom cancelu toho Thajska nejak prestal cokoliv planovat, resim uz jen na jaro / leto Evropu, ale uprimne bych ted asi nechal lezet i Fko v erroru, uz neverim nicemu, co se litani tyka (+ se nechat buzerovat s testama, aplikacema, rouskama v letadle etc.).

Letos si zacnu delat papiry na letadlo na Kladenskym letisti a az zas neco vetsiho prodam, tak si koupim Diamond DA42 a budu si litat sam dle aktualni nalady a teploty more okolo Evropy :)))

4 Citovat

S těma portugalcema jsou ještě trochu lepší ceny z FRA. Včera jsem tam i zahlídnul FRA-SFO za 26k v C na září.

0 Citovat

There also some very low fares to the US in A class ex-NCE. Vidím Nice - NYC za 28 tisíc v květnu s TAP v C a asi hlavně prvni trida za 58 tisíc s BA.

https://www.flyertalk.com/forum/...post9.html

0 Citovat

Je tu zajímavá možnost, jak se levně proletět v business class až hodinu a půl. 

Turkish Airlines ji nabízí za 1050 lir (1700 Kč) zhruba do konce dubna, později mírně dražší.

Jedná se pouze o trasy po Turecku mezi Istanbul, Izmir, Ankara, Antalya, ale i Adana a další v západní části země, zdá se.

Zřejmě větší zážitek bude některé časy ve wide-body než v narrow-body. A samozřejmě také v istanbulském mega-salónku. Létání zdar!!

0 Citovat

Pokud letíš v C po Turecku, pustí tě jen do TK Domestic Lounge, kde je sucho jak v sedumačtyřicátém;-)

3 Citovat

Máš pravdu, nejedná se o ty velké TK Miles&Smiles Lounge a TK Business Lounge, ale o menší TK Domestic Lounge. Inu bude to jen o nealku a snad i dobře najezené ...

0 Citovat

Zaujímavo nacenene letenky ma aj Lufthansa, pri niektorých destináciách ma lacnejšiu Business ako Economy... ak by ste plánovali od nich kupovať tak odporúčam to porovnať...

0 Citovat

To plati i pro Swiss. Např Zurich v C vychází velmi dobře a v mnoha případech levněji než v tu chvíli economy.

0 Citovat

Můžete být prosím konkrétnější s těmi destinacemi a termíny? Díky

1 Citovat

tatranka napsal(a):

Proletěl už někdo to C od Delty (Budapešť - Havaj)?


ano, psal jsem o tom na stránce zpátky :) měl jsem to rebooknuty na PRG-HNL a udělal jsem z toho pěknej mileage run. 80 tisic mil na virgin :)

1 Citovat

https://www.lufthansa.com/cz/en/...ne-special

Sice to bude zrejme jen volna prostredni sedacka a nejaky sluzby k tomu, ale zas treba Tenerife za 6,5tis neni o tolik vic nez Economy

0 Citovat

Díky! Já to furt hledám jen v kalendáři pro 1 osobu a i to mi přišlo dobrý :D tohle je o 30 % levnější...

0 Citovat

Jako třeba na Island v létě, s odbavenými zavazadly, s rychlými přestupy, v business, pod 7k z Prahy, i třeba sobota až neděle, je snad na "akci" na web 😃 .

Edit: Oukej, koukám, že to akorát bylo zveřejněno 😃

1 Citovat

Podarilo sa niekomu najst nejaky volny termin na Madeiru?

0 Citovat

Marně klikám Tenerife. Už ani Island nenacházím.

0 Citovat

Island tam vidím stále i na léto 23.7.-31.7.

0 Citovat

janicek napsal(a):

Podarilo sa niekomu najst nejaky volny termin na Madeiru?

Ne

0 Citovat

Mne sa podarilo najst ale iba tieto, co mi nevyhovuju... tak ak by sa niekomu hodilo:


prg-fnc.jpg

0 Citovat

Ahoj,

tak jsem se dnes vrátil taky z Havaje. Nakonec Kauai, Oahu a Big Island. Všude super počasí, bez jakéhokoliv deště.

PRG-CDG-SEA-LIH/KOA-SEA-AMS-PRG

Jen trochu infarktová situace večer před odletem do USA. Zrušen let Delty AMS-SEA, takže jsem přes Deltu a Air France předělával již odbavenou cestu přes Paříž. Servis ale v Business Air France velmi dobrý. Sedadla však vedou u Delty, A339 Suites.

 

 

fridgy napsal(a):

Tak první půlka akce od Delta/KL/AF na Havaj proletěna, oceán je teda studenej, a občas poprchává, ale za ty prachy si nemůžu stěžovat :D Kdo má ještě koupeno a jakej máte routing? já se z toho snažil vydrbat co nejvíc mil, a nejlepší letadla takže: PRG AMS LAX (klm), LAX SEA HNL - DL -330neo, HNL-SEA-ATL, ATL-CDG AF350, CDG-PRG (čsa dokud lítaj) :) třeba se někdo inspiruje na rebooking.

0 Citovat

tatranka napsal(a): Servis ale v Business Air France velmi dobrý. Sedadla však vedou u Delty, A339 Suites.

totálka souhlas!! :) a KLM na mě působili moc kamarádsky, přístup Air France jsem si pochvaloval.

0 Citovat

Tak jsem po roce a třičtvrtě proletěl to C s Iberíi z Říma do Bogoty. Let v pohodě, jidlo dobré, aktivita ani atraktivita  letušek nic moc :-) Dvakrát jídlo za 10 hod, jinak jen na zavolání.  Ale třeba to bylo před Covidem lepší. S asijskými či blilzkovýchodními aerolinkami se to nedá dost době srovnat. Ale spat se dá dobře a to je pro mě hlavní u C. Salonky v Madridu výborné. Eldoradoro v Bogotě obrovský salonek, kde se dá pohodlně natáhnout a odpočívat, ale třeba výběr alkoholu dost ubohý. Rum nalevali ten nejlevnějšil kolumbijský a to ještě z dvoulitrové  lahve. V Madridu v salóncích 12-tileté Diplomatico i další kvalitní rumy.

V Kolumbii zahraničních turistů naprosté minimum. Dojem z Kolumbie smíšený. Hory krásné, lidi super, ale moře nic moc. Jako čisté, ale podmoršký svět o ničem a hlavně hrozně větrno, takže velké vlny. Plavat se dalo na Playa Blanca jen dopoledne a na San Andresu vůbec.Dá se to zase nahradit konzumací alkoholu. Hlavně na San Andrésu je to běžný způsob trávení večera.

Jinak nutnost testu do Itálie i zpět udělala z cesty adrenalinový zážitek. Hlavně na cestě zpět to bylo výživné a pocit, že tam člověk zůstane v karanténě opravdu nic moc. Ale jsem rád, že jsem to proletěl. Někteří, co to koupili, takové štěstí neměli. Takže za mě za tu cenu super. Jako bonus 18 tis Aviosu a 1300 Elite Points.

Celkově hodnotím kladně a když bude zase podobná cena, nebudu váhat a klidně poletím znovu, protože Kolumbie má co nabídnout.


9de27ff1-2a28-41d8-a99e-318aa92c939a.jpeg
91fc9783-3420-47af-8568-718f5bc28b8c.jpeg
f7ea53f2-c31c-4d6b-bc7c-86710c2af27d.jpeg
a76f9758-23c4-4ec4-bf24-d284298ed1ed.jpeg

4