Prodám zpáteční letenku z Prahy do Pekingu v business třídě, přímý let bez přestupu s Hainan Airlines. Jedná se o flexi letenku, lze letět kdykoli do 31.12.2017.Cena:29.000 Kč. K letence zdarma odvoz limuzínou na letiště od Hainan Airlines. Kontakt: 728 545 781. .

Prodám letenku business Praha-Peking

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

11 reakcí

Prodám zpáteční letenku z Prahy do Pekingu v business třídě, přímý let bez přestupu s Hainan Airlines. Jedná se o flexi letenku, lze letět kdykoli do 31.12.2017.Cena:29.000 Kč. K letence zdarma odvoz limuzínou na letiště od Hainan Airlines. Kontakt: 728 545 781.

0

Hainan Airlines umožňují změnu jména pasažera?

0 Citovat

Letenky se bezne daji nekolikrat v roce poridit za 27k.

0 Citovat

Ano, změna pasažéra je možná, jelikož mám letenku přes dárkový poukaz, u Hainan jsem si to ověřovala.

Business letenky jsou teď v září a říjnu za 151.708 Kč. Bohužel ze zdravotních důvodů nemohu daleký let absolvovat, ale nechtěla bych letenku nechat propadnout, takže jsem ochotná se na ceně se zájemcem dohodnout.

0 Citovat

Jelikož majle za D class nelze skoro nikam připsat, nabízím 20 000 :-)

0 Citovat

Vláďo, za 29.000 je letenka Vaše, níže už jít opravdu nemohu, i to je myslím skvělá nabídka . Letenka platí na jakýkoli termín, tedy i třeba na nejdražší lety v pátek odpoledne, které jsou nyní za sto padesát tisíc ;-)

0 Citovat

já to nechápu, původně byla za 29, teď už je za 30?:)

0 Citovat

Původně byla za 40, Kristýna tu cenu už asi upravila.

0 Citovat

Dobrý den, platí cena 29.000, máte zájem?

0 Citovat

Když to vezmeme jednoduchým pravidlem (nabídka x poptávka), tak se nestřetneme na ceně vyšší než 20 tisíc.

Prodejce má vždy tendenci přehánět a prodávat zlatá vejce. Za 15 tis. bych se přemluvil a šel do toho, možná...

0 Citovat

Dobrý den, vzhledem k tomu, že ceny letenek do Pekingu se do konce roku pohybují až na 150.000 Kč, myslím, že cena 29.000 Kč rozhodně není přemrštěná.

0 Citovat

Tohle je trochu problematické,

máš 1letenku, výlet v páru, nebo s přáteli tedy nepřipadá v úvahu a Peking není zrovna typická výletní destinace. V zimě je tam fakt zima a spousta smogu. Máš byznys - ideální pro nějakého byznysmena. Ale tomu to koupí firma a pokud to bude nějaký podnikatel a pojede tam dělat byznys na svojí firmu, tak letenky určitě nebude hledat tady. Zbývá tedy fanoušek letectví který to bude chtít jako zážitek, ten si ale počká na zajímavější destinaci, nebo na error kdy to sežene ještě levněji. Nehledě na to, že za ty peníze poskládá v economy cestu kolem světa.

Napadá mě luftjarda Tvrdík - ten lítá do Číny pořád...

0
11 reakcí