Ahoj, mám dotaz ohledně letenek na podzim 2018. Chtěla bych je koupit jako překvapení k Vánocům, ale většinou mi to nenašlo u společností ani otevřené termíny . Jaro / léto už plány máme a tak bych se vydala někam na podzim a s ohledem na to,že musím hlásit dovolenou na celý rok již v lednu, to řeším už teď .. Je možné ,že se teď objeví nějaké akce na to období? Nebo je to beznadějné , protože je to za dlouho? Děkuji za rady :) .

Letenky září/říjen 2018

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Ahoj, mám dotaz ohledně letenek na podzim 2018. Chtěla bych je koupit jako překvapení k Vánocům, ale většinou mi to nenašlo u společností ani otevřené termíny . Jaro / léto už plány máme a tak bych se vydala někam na podzim a s ohledem na to,že musím hlásit dovolenou na celý rok již v lednu, to řeším už teď .. Je možné ,že se teď objeví nějaké akce na to období? Nebo je to beznadějné , protože je to za dlouho? Děkuji za rady :)

0

tak napr. ukrajinci maju septemeber oktober uz dostupny, daju sa tam najst veci typu kazachstan za 60 euro z kyjeva a pod. podla toho co preferujes. Wizz uz tiez dostupny do konca oktobra.

0 Citovat

Díky :) Jop, koukala jsem třeba na Gruzii , tam už termíny jsou a ta je určitě ve hře ..ale pokud by bylo více možností , tak bych se porozhlédla

0 Citovat

Kupováním letenek teď si výrazně omezíte možnosti výběru.

Pokud víte termín a destinaci, tak absence vlastní letenky je jen kosmetická záležitost.

0 Citovat

Termín ani destinaci nevím , ale pokud si nahlasim dovolenou a v daný termín nebude nic vhodného , tak si ji vyčerpám zbytečně. Nehledě na to , že to chci jako dárek k Vánocům ;)

0
4 reakce