Dobrý den, jaké jsou ze zkušenosti vyhlídky na to, že by se během listopadu vyskytly zajímavé akce na letenky na dobu letních prázdnin 2018?Nemám jednu konkrétní požadovanou destinaci, uvažuji např. regiony Severní/Střední Amerika (vč. Karibiku), Indický oceán, Austrálie/NZ. (Zájem naopak nemám např. o většinu Asie, s výjimkou případného přestupu.) Vím, že průběžně jsou různé nabídky s těmito oblastmi, ale odlety zatím bývají nejpozději v březnu či v květnu.Lze v dohledné době očekávat něco i na léto, nebo je z principu akční nabídka na červenec/srpen, dostupná s dostatečným předstihem (nic typu "last minute"), spíš vzácností? Mívá třeba nějaké akce Air France pro lety na francouzská území v Karibiku? Jde mi i o to, abych případným zbytečným váháním/čekáním nepromarnil šanci koupit za relativně nižší cenu (oproti nabídce třeba v květnu pro tytéž lety) standardní letenky.Děkuji. .

šance na akční letenky červenec/srpen?

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Dobrý den, jaké jsou ze zkušenosti vyhlídky na to, že by se během listopadu vyskytly zajímavé akce na letenky na dobu letních prázdnin 2018?

Nemám jednu konkrétní požadovanou destinaci, uvažuji např. regiony Severní/Střední Amerika (vč. Karibiku), Indický oceán, Austrálie/NZ. (Zájem naopak nemám např. o většinu Asie, s výjimkou případného přestupu.) Vím, že průběžně jsou různé nabídky s těmito oblastmi, ale odlety zatím bývají nejpozději v březnu či v květnu.

Lze v dohledné době očekávat něco i na léto, nebo je z principu akční nabídka na červenec/srpen, dostupná s dostatečným předstihem (nic typu "last minute"), spíš vzácností? Mívá třeba nějaké akce Air France pro lety na francouzská území v Karibiku?

Jde mi i o to, abych případným zbytečným váháním/čekáním nepromarnil šanci koupit za relativně nižší cenu (oproti nabídce třeba v květnu pro tytéž lety) standardní letenky.

Děkuji.

0

31,47 %

Na akce na prázdniny je brzo, ty bývají spíš tak v březnu. Do té doby se téměř určitě objeví západ USA pod 10k, a východ pod 8k.

0 Citovat

29,55%

0 Citovat

Loni před Silvestrem jsem kupoval Srí lanku s flydubai v akci.

0
3 reakce