Davide a Lukáši, měl bych takový menší dotaz: Čím to, že už letos na cestujlevne nebyla snad jediná levná akce přes expedii jako loni? :) Asi si dobře pamatujete Palau přes expedii za cca 7000 nebo Afriku+Thajsko za cca 8500.... taky jsem kupoval :).... ale letos jsem tu neviděl nic takového. Je to proto, že je stále méně pravděpodobné na takovou akci narazit? Aerolinky si ty errory víc hlídají? A nebo už prostě nechcete expedii podporovat? Ptám se jen čistě ze zvědavosti, přece jen jsem v tom laik nicméně pořád trochu doufám, že se něco takového snad časem zase objeví.:) Jirka .

Otázka na tvůrce cestujlevne (kde jsou akce?) :)

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Davide a Lukáši, měl bych takový menší dotaz: Čím to, že už letos na cestujlevne nebyla snad jediná levná akce přes expedii jako loni? :) Asi si dobře pamatujete Palau přes expedii za cca 7000 nebo Afriku+Thajsko za cca 8500.... taky jsem kupoval :).... ale letos jsem tu neviděl nic takového. Je to proto, že je stále méně pravděpodobné na takovou akci narazit? Aerolinky si ty errory víc hlídají? A nebo už prostě nechcete expedii podporovat? Ptám se jen čistě ze zvědavosti, přece jen jsem v tom laik nicméně pořád trochu doufám, že se něco takového snad časem zase objeví.:)

Jirka

0

No, ale ty řešíš japonskou, taiwanskou či hongkongskou mutaci expedie. Tyhle typy šly ze zahraničí, obyčejně neprohledáváme ještě cizí verze prodejců :)

Na expedii hledám, ale jen v německé verzi kvůli charterům. Jinak ceny letenek bývají na 98 % napříč všemi vyhledávači stejné, takže to není o tom, koho chceme nebo nechceme podporovat.

Letošní rok je velmi bídný, objevilo se akorát Aeromexico a Air Canada, jinak nic. Pro nás je to samozřejmě problém, protože chybí finance na běh a rozvoj webu, ale „chybovky“ prostě neovlivníme. Buď se objeví nebo ne.

0
1 reakce