da sa nakombinovat viacero terminov v marci a aprili. LGW-SIN stoji cca 4500kc v zavislosti od jazykovej mutacie (najlacnejsie to teraz vychadza v NOK alebo EUR).SIN-LGW je za 150SGD (cca 2400kc) na singapurskej mutacii.Priskoky z PRG/VIE do LGW sa hybu okolo 800-1000kc za smer, takze celkovo sa da zmestit do 9k. .

PRG-LGW-SIN rt s Norwegian za ~9000kc v 3-4/2018

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

da sa nakombinovat viacero terminov v marci a aprili.

LGW-SIN stoji cca 4500kc v zavislosti od jazykovej mutacie (najlacnejsie to teraz vychadza v NOK alebo EUR).

SIN-LGW je za 150SGD (cca 2400kc) na singapurskej mutacii.

Priskoky z PRG/VIE do LGW sa hybu okolo 800-1000kc za smer, takze celkovo sa da zmestit do 9k.

0

Cena celkem o nicem, na to ze letim s Low costem, bez jidla, baglu a vsechno ostatniho. Do SIn se da zrovna dostat docela levne s beznyma aerolinkama, s garantovanym prestupem, zradlem a bagazi mozna o 2-3 tis vic.

0 Citovat

Zajímavej tip! Dnes jsem přemýšlel, s čím by se dal zkombinovat LOT one-way WAW-SGN (3200 czk, Rainbow charter) a tohle by s levným přeletem SGN-SIN bylo za hubičku!

0 Citovat

Ales napsal(a):

Cena celkem o nicem, na to ze letim s Low costem, bez jidla, baglu a vsechno ostatniho. Do SIn se da zrovna dostat docela levne s beznyma aerolinkama, s garantovanym prestupem, zradlem a bagazi mozna o 2-3 tis vic.

Tak mi řekni s kterou klasickou aerolinkou se bez možná dostaneš do SIN za 11k z Prahy? Ani za 12k ne bez nějaké akce. Standardní cena je tak o 5k vyšší, takže pro někoho, komu nevadí lowcost cestování a chce ušetřit, tak tímhle už ušetřit může.

0 Citovat

S DY by se především nedostal do salónků, a hlavně by se mu nikde nenačetly proletěné segmenty. Také by nemohl vzhledem ke svým statusům žádat o upgrade. Pro některé je toto veledůležitý faktor ;-)

0 Citovat

Alesi, uz niekolko tyzdnov denne hladam nejaky SE Asia trip a ver mi, keby sa dalo nieco na uvedene terminy zohnat do Malajzie alebo Singapuru, davno to mam kupene. Zial, najlacnejsi SIN s legacy aerolinkami ide okolo 15 a KUL okolo 18, co vazne nedam.

Ja si rad zacestujem takto punkovo, vyspat sa na letisku mi nevadi a vzdy som chcel testnut longhaul lowcost (toto by sa viac hodilo napisat do temy Letecka promiskuita) .. tak preco nie :)

Lukáš Horák napsal(a):

S DY by se především nedostal do salónků, a hlavně by se mu nikde nenačetly proletěné segmenty. Také by nemohl vzhledem ke svým statusům žádat o upgrade.

toto vobec nezatracujem, pokial by som mal status vo FFP a vyhody z toho plynuce, tiez by som ich rad vyuzil.

0
5 reakcí