Nevite prosim vas jak udelat rezervaci letenky s moznosti zaplaceni o nekolik dni pozdej?Budu zadat o viza a jestli je nedostanu tak abych tu rezervaci mohl stornovat .

Rezervace bez placeni

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Nevite prosim vas jak udelat rezervaci letenky s moznosti zaplaceni o nekolik dni pozdej?Budu zadat o viza a jestli je nedostanu tak abych tu rezervaci mohl stornovat

0

Studentagency napr. vygeneruje rezerváciu. A kam by si (ne)mal dostať víza?

0 Citovat

A kam letíš? Jestli to je Čína, tak obvykle stačí jen najít nějaký let a vytisknout si ho. Jestli to je skutečná rezervace nikdo nekontroluje.

Jinak u některých aerolinek si můžeš přímo na jejich webech zaplatit za podržení rezervace nebo se můžeš domluvit u nějakého prodejce letenek, ti to umí udělat určitě.

0 Citovat

Je to možné udělat u všech velkých agentur (studentagency, letuska, pelikan). Normálně si vytvoříš a vytiskneš rezervaci, zvolíš jako metodu platby převod z účtu na účet, pro kontrolu si můžeš vypsat booking code. Není nutné platit.

Poté, co dostaneš vízum, je možné rezervaci zaplatit (pokud ještě nepropadla), nebo klidně koupit úplně jinou letenku (v rámci datumů, které povoluje udělené vízum). Pokud budeš chtít existující rezervaci zaplatit kartou, zavolej do agentury, ať ti do emailu pošlou odkaz na platební bránu.

0 Citovat

Ahoj, můžete mi prosím prozradit jak rezervovat letenku bez okamžitého zaplacení přes platební bránu? Zkoušela jsem Student agency i pelikán a hned mě to přesměruje na platební bránu, žádnou možnost platit později jsem nenašla. Díky

0 Citovat

no ved rezervacny kod ti to hodi presne na tej stranke kde je  na vyber platba.
pozor, nefunguje to u lowcostov, kde samozrejme treba platit hned



vhxvnyi-1.png

0
5 reakcí