Je někdo ochotný kdo nemá ještě účet se přihlásit podemnou? Pošlu vám pozvánku a tím získám 1.500 mil - další osobu už si pozvete sami, jelikož budete členem programu.  .

Emirates - Skywards míle

Založil ve fóru Frequent flyer programy

Zdravim, date mi pls nějaký priklad na vyuziti 16425 mili? díky:)

0 Citovat

za 9500 jsem cca před rokem pořídil OW z Prahy do Amsterodamu s

easyJetem ;)

0 Citovat

Mame mile na dvou uctech Skywards, ktere koncem srpna expiruji. Dohromady to da v pohode na 2 letenky po Evorpe s EasyJetem, ale na jednom z tech uctu do moznosti koupit tu letenku asi 2000 mil chybi.

Co jsem pochopil, daji se za 15 USD za 1000 mil prevest mezi ucty.

Pak jsem ale koukal, ze maji nejaky Family program, ale nvim, jestli kdyz se spojime do family programu, spadnou tam nasbirane mile nebo az nove. Nemate s tim nekdo zkusenost?

Z hlediska podminek by to podle me problem byt nemel..muze tam byt i pomocnik v domacnosti, takze staci aby mi kolega treba umyl okno nebo zametl.

  • Členové Rodinného programu musí být se správcem rodiny v některém z těchto příbuzenských vztahů: Manžel, manželka, partner, partnerka, syn, nevlastní syn, dcera, nevlastní dcera, matka, tchyně, nevlastní matka, otec, tchán, nevlastní otec, bratr, sestra, vnučka, vnuk a pomocník/pomocnice v domácnosti.
  • Členové Rodinného programu mohou být povinni předložit Emirates Skywards dodatečný důkaz příbuzenského vztahu se správcem rodiny.
0 Citovat

To se sbírá společně až do budoucna. 

0 Citovat

Dobrý den, 

kdyby měl někdo zájem, mám k dispozici 9100 Skywards mil s platností k 31.8.2022.

Pokud by měl někdo zájem, ozvěte se mi na e-mail.: brejkax@gmail.com

Hezký den.

0