Mám 115.000 míl , manželka 12.000 v tomto programe. Upgrade do biznis Sev. Amerika  stojí podľa tabuľky 45.000 míl/ osoba.Môžem letenky upgradovať pre oboch - ak áno, aký je postup ? platí to len pre Turkish, alebo aj pre lety v rámci Star alliance ? Ešte nikdy som to nerobil, prosím skúsených o radu. .

Turkish miles and smiles upgrade

Založil(a) ve fóru Frequent flyer programy

6 reakcí

Mám 115.000 míl , manželka 12.000 v tomto programe. Upgrade do biznis Sev. Amerika  stojí podľa tabuľky 45.000 míl/ osoba.

Môžem letenky upgradovať pre oboch - ak áno, aký je postup ? platí to len pre Turkish, alebo aj pre lety v rámci Star alliance ? Ešte nikdy som to nerobil, prosím skúsených o radu.

0

Lze a případně jak koupit za míle u Turkish let s jinou aerolinkou? Např. LH, Singapore, Asiana? 

0 Citovat

Jde to, něco online, tam kolikrát jdou lety vyhledat, ale nejdou ve finále koupit.  Nejspolehlivější je telefon. Smysl mají třeba přelety v US s UA, kde jsou i směšné taxy a široká dostupnost letů. Třeba přelety s SG v JV Asii + další určitě půjdou také, otázka je dostupnost. LH nevím, tak bych to viděl spíš obráceně. Tedy za MM míle TK let;-)

0 Citovat

Mám u TK 4 447 mílí co vyprší do konce roku. Není to moc, ale kdyby to někomu pomohlo, ať mi napíše, domluvíme se.

0 Citovat

Ahoj Honzo, v každém případě jsou vítány. Poslal jsem SZ. Dík.

(eventuelně můžu transferovat i Lufthansové míle)

0 Citovat

Ahoj, máte někdo zkušenosti s využitím mil? Mám kolem 15 tisíc, ale nějak nevím, jak je využít.. Ráda bych je využila na koupi nové letenky. Lze  použít, aby se ponížila cena? (to jsem nikde nenašla) ... Případně jde za ně koupit seating? Blbý je, že jestli chápu dobře, tak "platnost" mílí je rok, což bude v dubnu a já bych ten případný seating dokupovala až při check inu (dříve to nejde?), tedy v červnu.. 

0 Citovat

Mílema jde zaplatit až 50% ceny letenky.  Seating za ně koupit taky jde. Nebo třeba bagáž.

Seating můžete dělat už v době rezervace letenky, takže to by mohla být cesta.

0
6 reakcí