Zdravím, máte nějaký tip, jakou kreditní kartu využít? Hledám kartu kde by byl největší bonusem nasbíraných mílí při utratě 1000USD v prvních 3 měsících? Létám cca 5-10x za rok tak bych rád využil nějakou kreditku a hlavně bonus míle, které bych pak přeměnil za nějaké upgrady na trasách. Máte někdo nějaké tipy? Díky .

Kreditní karta - nejvíce výhod

Založil ve fóru Frequent flyer programy

A není to spíš tak, že se výhodnost liší měnu od měny, ale každý den je to u dané měny výhodnější jednou u MC a jednou u Visa? Příčinou může být, že rozhodný okamžik pro kurz toho dne mají v jinou denní dobu a kurzy se neustále mění. Pochybuju, že by Visa měla vždy lepší kurzy než MC. Nesledoval jsem to, ale z konkurenčních důvodů si to nemůžou dovolit.

1 Citovat

Zrovna třeba u GBP jsem se na to koukala až zpětně po 4 po sobě jdoucích dnech používání v londýnské MHD, když jsme pokaždé platili těmi dvěma kartami a pak když jsem koukla na účet, tak mě právě zaujalo, že to byly vždycky v korunách trochu rozdílné částky, i když bylo placeno ve stejný okamžik a při tom porovnání vždycky ta vyšší byla u MC a nižší Visa.

Každopádně ty rozdíly nejsou asi nijak dramatický a rozhodně se mi nechce kvůli tomu pokaždý zkoumat nějaký rozdíly a něco porovnávat. Určitě větší rozdíl udělá to, jestli si banka ještě sebere nějaký procenta navíc.

0 Citovat

Já mám taky obě mKarty a detailně a dlouhodobě jsem to nesledoval. Zajímá mě primárně euro a tam je MC dlouhodobě lepší. Nebo aspoň pokaždé, když to kontroluju. 

0