Ahoj, chceme s přáteli vyrazit v srpnu do Albánie, takový low-cost trip. Zjistil jsem, že země je to levná, ale letenky jsem pod 6000 prostě nenašel. Nevíte o jiné možnosti, která by vyšla levněji? Jestli vlakem nebo busem?Díky moc předem všem! .

Jak do Albánie?

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

6 reakcí

Ahoj, chceme s přáteli vyrazit v srpnu do Albánie, takový low-cost trip. Zjistil jsem, že země je to levná, ale letenky jsem pod 6000 prostě nenašel. Nevíte o jiné možnosti, která by vyšla levněji? Jestli vlakem nebo busem?

Díky moc předem všem!

0

Letecky do Nise nebo lépe Skopje a pak půjčeným autem/busem.


0 Citovat

Ešte z Budapešti Wizzair do Tirany, Pristiny alebo Korfu z Bratislavy a trajekt do Sarandy

0 Citovat

Koukal jsem na WizzAir do Skopje z Budapešti, to by celkem šlo.  Bude to první trip co pojedeme sami,všem je 18 a Albánie mi přišla celkem cenově dostupná, ale asi déle jak týden tam nebudeme.


0 Citovat

My máme na leto kúpené Budapešť - Pristina v piatok večer a späť Skopje - Bratislava o týždeň v nedeľu. Busy do Albanie môžeš nájsť tu:  https://www.balkanviator.com/en/bus

0 Citovat

Ja bych to jel napred nacvicit na Machac. 

0 Citovat

pokud o prazdinach tak jde vyuzit taky polskyho dopravce jmenem "Elabus". Jel jsem jen 1x , a sice ne maji zastavky v CR nebo SK ale pro meho ridice ne byl problem zastavit v Ruzomberoku. Jizdenku jsem nakoupil za 6 Kc 😂 presne s Tirany ne vim pokud byla to mimoradni akce nebo pravidelna - ted ne lze overit, dopravce premava jen pres leto. Ale taky bezne ceny ne jsou strasni, mezi 24 a 48€ :) http://www.facebook.com/europejs...0573181552

0
6 reakcí