Prosím zdejší znalé cestovatele - budu potřebovat cestovat Praha - Janov a zpět na přelomu červen/červenec. Pročítám info zde i jinde, můžete někdo doporučit ze zkušenosti zda je lépe využít přestup Mnichov nebo Miláno? Nebo jestli je ještě jiný schůdný dopravce/trasa? Neni riziko kombinovat různé dopravce? Jízdní řády přibývají postupně - má Flixbus nějaké upozornění o aktualizaci řádů? Nakonec vouchery - objevuje se nabidka nějak pravidelně nebo je to příležitostná akce? ✈️ vzhledem ke skutečnostem kolem 😷 beru jako poslední možnost. I když ne vyloučenou. ovšem cena za letenky musí zohlednit riziko, že budu mít v 👃🐛 48 hodin před odletem. To už bych se fakt mohla tak leda vycpat. 🚌 se přece dá rozumně stornovat👍 Děkuji za informace třeba i do vzkazů👍🙂  .

Flixbus aktuálně

Založila ve fóru Autobusová doprava

3 reakce

Prosím zdejší znalé cestovatele - budu potřebovat cestovat Praha - Janov a zpět na přelomu červen/červenec.

Pročítám info zde i jinde, můžete někdo doporučit ze zkušenosti zda je lépe využít přestup Mnichov nebo Miláno? Nebo jestli je ještě jiný schůdný dopravce/trasa?

Neni riziko kombinovat různé dopravce?

Jízdní řády přibývají postupně - má Flixbus nějaké upozornění o aktualizaci řádů?

Nakonec vouchery - objevuje se nabidka nějak pravidelně nebo je to příležitostná akce?

✈️ vzhledem ke skutečnostem kolem 😷 beru jako poslední možnost. I když ne vyloučenou.

ovšem cena za letenky musí zohlednit riziko, že budu mít v 👃🐛 48 hodin před odletem. To už bych se fakt mohla tak leda vycpat. 🚌 se přece dá rozumně stornovat👍

Děkuji za informace třeba i do vzkazů👍🙂

0

🍻

0 Citovat

Flixbus zase neni ten nejlepsi dopravce, no bohuzel na teto trati neni dost dopravcu. Jestli ne flixbus tak zustava vlakovy monopol v podobe EC vlaku Mnichov - Milan, jizdenky Sparschine zacinaji na 29 nebo 39 eurech. Drive CD a jizdenky od 360 korun do Mnichova. Na konec jeste zustava vlak nebo bus do Janova.

Pokud prestup tak stejne Milan a Mnichov maji hnusne autobusove nadrazi a zadne ne muzu doporucit, nicmene kdyz cesta bude flixbusem, tak rozhodne pres Mnichov, v pripade opozdeni nebo dalsich problemu tak maji tam centralu a primo na AN lze prerezervovat jizdenku na jine spojeni. A do toho maji vlastnou cekarnu (pro tak cca. 6 lidi).

 

Akce ve flixbusu od vypuku pandemie temer nejsou, na Black Friday treba jizdenky byly... drazsi! JR se dodava hromadne jednou na nekolik mesicu a v prvni den obcas maji maximalni ceny, pak po 3-4 dnech ceny padaji nize. Kdyz se presna linka dlouhodobe ne prodava, tak obcas se stane ze je levnej poprve nekolik tydnu pred odjezdem, proto je nutne jednotlive useky sledovat.

 

Vouchery slevove taky od zacatku pandemie temer nejsou. Slevy jak -10 nebo -15% se obcas objevuji v ramci akci externich znacek, ktere s flixbusem spolupracuji. Jinak ale ja muzu prodat vouchery pochazejici ze storna v ruznych hodnotach, levnej o 30% - proto ze ja osobne ne chci uz cestovat s tak hnusnou firmou jakou je flixbus.

0 Citovat

Nevíte jak dlouho se zhruba čeká na vyřízení žádosti o proplacení voucheru? Kontaktní formulář jsem odesílala před měsícem a doteď nepřišla odpověď. 

0
3 reakce