Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li nemáte nějakou radu, jak se nejlépe dostat z Chorvatska (Zadar, Split) do České republiky (Praha). Koukal jsem, že letenky vyjdou draho, tak jestli nějaký autobus nebo vlak. Podmínka je, aby to bylo kolem 22.8.2015 +- 1 den. Je to na psolední chvíli, tak nevím jestli je tu vůbec nějaká šance. Každopádně budu rád za každou radu. .

Chorvatsko -> Praha

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

3 reakce

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, zda-li nemáte nějakou radu, jak se nejlépe dostat z Chorvatska (Zadar, Split) do České republiky (Praha). Koukal jsem, že letenky vyjdou draho, tak jestli nějaký autobus nebo vlak. Podmínka je, aby to bylo kolem 22.8.2015 +- 1 den. Je to na psolední chvíli, tak nevím jestli je tu vůbec nějaká šance.

Každopádně budu rád za každou radu.

0

Za rozumnou cenu jezdí Tourbus, ovšem ne každý den, některé spoje jezdí do Ostravy, v tom případě je potřeba vystoupit v Brně a poté do Prahy pokračovat vlakem. Ale nevím, jestli mají ještě místo, cena by měla být 1300-1600Kč. Vlakem přímo ze Splitu se také dá, ale je to na min. 2 přestupy, sice jezdí přímý lůžkový vůz ze Splitu do Prahy, ale ten bude na 99% již vyprodaný.

http://www.tourbus.cz/

0 Citovat

A toto ?
http://www.jizdomat.cz/jizda/1375034
Borec ma ve voze jedno volne misto.

0 Citovat

Mockrát děkuji za informace, kouknu na to a snad se něco podaří.

0
3 reakce