Jel už jste někdo s německou autobusovou společností Meinfernbus? http://meinfernbus.de/en/staedte/bus-ab-prag Zajímají mě obecné zkušenosti, ale konkrétně trasa do Amsterdamu. Našla jsem totiž, že tuhle cestu zvládnou za 12 hodin a za 39 EUR, tudíž o levněji a o dost rychleji než Student Agency. Ale zajímal by mě komfort cestování. Letenky bývají na téhle trase často vyprodané a za vysoké ceny, takže mě tahle nabídka láká. .

Meinfernbus - zkušenosti

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

3 reakce

Jel už jste někdo s německou autobusovou společností Meinfernbus? http://meinfernbus.de/en/staedte/bus-ab-prag
Zajímají mě obecné zkušenosti, ale konkrétně trasa do Amsterdamu. Našla jsem totiž, že tuhle cestu zvládnou za 12 hodin a za 39 EUR, tudíž o levněji a o dost rychleji než Student Agency. Ale zajímal by mě komfort cestování. Letenky bývají na téhle trase často vyprodané a za vysoké ceny, takže mě tahle nabídka láká.

0

Zkusenost s autobusovou linkou nemám, ale EasyJet léta z Prahy do Amsterodamu i za něco málo přes 1000,- (takže cena podobná autobusu), pokud jste flexibilní a letenky rezervujete včas. smiley

0 Citovat

Jela jsem s nimi loni do Vídně a zpět, autobus prakticky prázdný, čistý a relativně pěkný. Jízdenky tenkrát byly v nějaké promo akci za 5 EUR. Ačkoliv byl pátek a byla to linka z Berlína, byl na Florenci na čas, ve Vídni jsme byli o něco dříve. V neděli zpět dokonce asi o 35 minut dříve. Jela bych s nimi znovu. Jo a hrozně místa na nohy:-)

0 Citovat

Tak to zní dobře. Díky za zkušenosti a tipy.

0
3 reakce