Zdravím spolucestující!Se skupinou schopných lidí máme v plánu vytvořit aplikaci, která by usnadnila cestování MHD. Avšak k vývoji a přístupu k investorům potřebujeme nasbírat data, zda by vůbec byl o takovouto aplikaci zájem. Tento dotazník je naprosto anonymní a zabere ani ne pár minutek. Děkuji moc za Váš čas.Odkaz na dotazník survio:https://www.survio.com/survey/d/...2K9K6U7T6H .

Krátký dotazník o 4 otázkách na MHD

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

2 reakce

Zdravím spolucestující!

Se skupinou schopných lidí máme v plánu vytvořit aplikaci, která by usnadnila cestování MHD. Avšak k vývoji a přístupu k investorům potřebujeme nasbírat data, zda by vůbec byl o takovouto aplikaci zájem. Tento dotazník je naprosto anonymní a zabere ani ne pár minutek. Děkuji moc za Váš čas.

Odkaz na dotazník survio:

https://www.survio.com/survey/d/...2K9K6U7T6H

0

Tohle mi zavání appkou pro Pražáky ? U nás ve Zlíně existují tabule, kde se promítá čas odjezdů, zpoždění u daného autobusů/trolejbusů ( t.j. realný čas ) a případně na nějaké trase nehoda/uzavření apod.... + máme i appku, kde se můžu podívat, kde ten trolejbus/autobus je podle GPS a zda má i zpoždění apod.... to neexistuje v Praze ? :D :D :D :D :D ( Sorry, ale já si rejpnout musím )

0 Citovat

Takových aplikací je dost. Čím budete lepší než např. IDOS, který můžeš mít s reklamou zdarma, za 49 Kč/rok nebo za 149 Kč navždy? Podle mne zbytečně promarněný čas hledáním investorů. Pár roků jste zaspali.

0
2 reakce