Dnes začala akce u norských železnic, ve které je možné zakoupit jízdenky po celém Norsku za cenu 199 norských korun. Akce končí 16. dubna a platí na cesty od 11. dubna do 16. června.https://www.nsb.no/salgskampanjeVyplatí se nejvíc na dálkové trasy, třeba z Osla do Stavangeru nebo Bergenu, ale i na sever do Trondheimu nebo Bodø. .

Jízdenky po celém Norsku za 199 NOK / 525 Kč

Založil ve fóru Železniční doprava

9 reakcí

Dnes začala akce u norských železnic, ve které je možné zakoupit jízdenky po celém Norsku za cenu 199 norských korun. Akce končí 16. dubna a platí na cesty od 11. dubna do 16. června.

https://www.nsb.no/salgskampanje

Vyplatí se nejvíc na dálkové trasy, třeba z Osla do Stavangeru nebo Bergenu, ale i na sever do Trondheimu nebo Bodø.



osl-bod.png

0

199 nok plati na one way jizdenku. Zajimalo by me, zda se da koupit (a dojet) vlakem i nekam uplne na sever norska? (Resp. Co je prosim nejsevernejsi destinace kam lze dojet?). Hledam soucasne u toho i letenky do Norska.. diky

0 Citovat

Myslím, že v rámci NSB je nejdál právě Bodo https://www.nsb.no/en/our-destin...nload=true

0 Citovat

Ze Švédska (např. Stockholm) se dá dojet až do Narviku.

0 Citovat

To jo, ale za jine ceny predpokladam.. Lukasi, nevis jeste prosimte, jake vozy to jezdi? Predpokladam ze jizdenka je na klasickou sedacku, luzko asi nepripada za tu cenu v uvahu (pokud tam vubec jezdi)? Diky

0 Citovat

Lůžka jezdí na nočních vlacích z Osla do Trondheimu, kudy trasa vede - za 2.570 NOK :D

0 Citovat

ok, luzka padaji :-D. Kazdopadne jak vypada ten vlak z trondheimu do bodo, netusite? asi to bude takovy lepsi pendolino u CD, ze ? 

0 Citovat

mirjur napsal(a):

Ze Švédska (např. Stockholm) se dá dojet až do Narviku.

V rámci Norska se třeba z Osla do Narviku po zemi nedostaneš, akce se stejně na jízdenky ze Stockholmu do Narviku nevztahuje, lze však zakoupit třeba Oslo - Göteborg ;-)

0 Citovat

Ja bych rad co nejdal od civilizace.. k jizdence z Torpu je navic i zdarma shuttlebus na vlak co tak ctu. A jizdenka za 199NOK... smesny :-). akorat odjezd je o trochu drive jak prilet za 34zlotych z wroclawi, tzn, muselo by se jet o den pozeji z Torpu, ci letet z Katowic mozna, ale ty uz mam daleko..

0 Citovat

Já jsem pár let zpátky jela Bergen-Oslo-Bodo, dál to nešlo :) A bylo to myslím takové stejné Pendolino a zpátky moderní verze, zásuvky, docela pohodlné sedačky, na noc tam byla sada s dekou, špuntama a maskou na spaní. A průvodčí nám ukázal i místo, kde nikdo neměl místenky, tak jsme mohli pohodlně spát natažené na dvou sedačkách. Ale vlak taky nebyl v prosinci úplně narvaný.

0
9 reakcí