Prosím o radu: 1) Vlakem z Frankfurtu letiště do Koblenze a za týden zpět. Jakou si mám pořídit jízdenku, když nevím, jaké zpoždění bude mít letadlo a tak výběr konkrétního vlakového spoje není možný. Dvě dospělé osoby. 2) Týden budu v Koblenzi a mám v plánu každý den vyjet po okolí na nějký hrad a večer zpět. To jest - každý den jedna jízda tam a jedna zpět. Dvě dospělé osoby. Děkuji.  .

Vlakem po Německu

Založil(a) ve fóru Železniční doprava

6 reakcí

Prosím o radu:

1) Vlakem z Frankfurtu letiště do Koblenze a za týden zpět. Jakou si mám pořídit jízdenku, když nevím, jaké zpoždění bude mít letadlo a tak výběr konkrétního vlakového spoje není možný. Dvě dospělé osoby.

2) Týden budu v Koblenzi a mám v plánu každý den vyjet po okolí na nějký hrad a večer zpět. To jest - každý den jedna jízda tam a jedna zpět. Dvě dospělé osoby.

Děkuji.

0

Musíš si koupit jízdenku Flexpreis. Ta není vázána na konkrétní vlak a platí na jakýkoliv vlak na konkrétní den. Je o něco dražší ale pro porovnání jízdenka vázána na konkrétní vlak 17,90€  a flexipreis 26,50€. 

www.bahn.de

0 Citovat

Ad2) Podívejte se, jestli je v okolí nějaký integrovaný dopravní systém/dopravní svaz, třeba existují nějaké časové jízdenky pro výlety do okolí.

0 Citovat

Zdravim vospolok, prisiel som sem pre radu. Zaciatkom roka sa chystame v trojici na obhliadku Wuppertal Schwebebahn. Priletime rano do Dortmundu a vecer odlietame z Kolina. Otazka je, ako to najlacnejsie vyriesit. Ak dobre chapem, tak z Dortmundu do Wupperalu sa dostaneme vlakom (asi najlepsie pesi z letiska na Holzwickede a odtial Re priamo Wuppertal). Listok do Wuppertalu a potom vozeni po Schwebebahn asi poriesime VRR celodennym listkom.  No lenze potom ako dalej?

Rad by som este videl katedralu v Koline, dal si tam currywurst a siel na letisko. Musime opat riesit nejaky one way ticket z Wuppertalu, tentokrat uz VRS, alebo existuje nejaky figel iny? Teda pozeram ze VRR je este Solingen a odtial by som kupil az one way do Kolina. Uz ma boli hlava :D

0 Citovat

Dobrý bude asi SchönerTagTicket NRW  za 45,70€, t.j. 15,24€ na osobu:

https://www.bahn.de/angebot/regi...ticket-nrw

rozklikni si otázky, v tretej otázke máš odkaz na mapu

Lístok by mal platiť aj na linkové autobusy z letiska v Dortmunde.

1 Citovat

Přesně jak píše hugo. Cena je na jeden den. A to vám stačí. Platí na vše RE a RB plus S bahn. 

2 Citovat

Paráda, to znie ako najlepšie riešenie . Ďakujem 

0
6 reakcí