ahoj všem, nedávno jsme díky akci koupili levné letenky do Indie, chtěla bych se zeptat zkušených - jaé máte zkušenosti s cestování vlakem? máte nějaké rady a tipy? narazila jsem na to, že vlaky nejde rezervovat online? nebo jde? díky za reakce .

Vlaky v Indii

Založil(a) ve fóru Železniční doprava

Nákup na jiném webu jsem myslel buď dřív, než se to vyprodalo (psal jsi, že se vyprodalo během snahy o registraci) nebo že si to koupíš na jiný den. Pravděpodobnost, že pojedeš díky tomuto dotazu, vidím jako téměř nulovou. To už to spíš koupíš před odjezdem z nějaké kvóty pro cizince, pokud to ještě funguje a zkusíš to.

Jinak jsou asi i jiné možnosti cestování, ne? A myslím, že by neškodilo v Indii mít trochu flexibilitu a netrvat na původním plánu, že zrovna ten den musíš jet.

0 Citovat

Gigo15 napsal(a):

Tady je návod

https://contents.irctc.co.in/en/..._guide.pdf

respektive

https://pnrstatusirctc.in/irctc-...oreigners/

https://thewanderingquinn.com/ho...foreigner/

případně jim poslat email

 

 

podarilo sa toto niekomu v poslednom čase? Postupujem presne podľa všetkých možných návodov, zadal som svoje číslo, zaplatil som poplatok a ani za boha nie a nie prísť kód na mobil. Email je verifikovaný a na číslo stále nič nechodí. Písal som aj email, ale tam zjavne sedia idioti, ktorí mi napíšu len to čo už viem. Poslal som im všetky údaje, aj pas a nie sú ochotní mi to verifikovať 🤦🏻‍♂️

0 Citovat

Idioti tam sedí už odedávna. Jestli chceš ban, stěžuj si na FB IRCTC. Takhle se řeší problémy! 😆
Já kdysi aspoň dosáhl toho, že mi Revolut vrátil ten poplatek. Že si strhli peníze za nic, se v jejich případě dokazovalo snadno.

0 Citovat

Bol by prosím niekto s aktívnym účtom ochotný kúpiť mi lístky na vlak? S IRCTC som to vzdal, keďže ani na jedno číslo mi SMS neprišla a na mail mi stále odpovedajú, že poslali SMS a je nedoručiteľná 🤦🏻‍♂️ a na 12go.asia mi zas lístky kúpiť nejdú. Ďakujem 

0