zdravím.........neporadíte? Přiletíme brzy ráno do Kutaisi a chceme se co nejrychleji přepravit do Jerevanu.........z letiště v Kutaisi jede bus do Tbilisi, nějaká nová linka, od r. 2014.......a z Tbilisi se přepravíme maršrutkou............nemá někdo vyzkoušené? Dík .

Doprava z Gruzie do Arménie

Založil(a) ve fóru Železniční doprava

10 reakcí

zdravím.........neporadíte?
Přiletíme brzy ráno do Kutaisi a chceme se co nejrychleji přepravit do Jerevanu.........z letiště v Kutaisi jede bus do Tbilisi, nějaká nová linka, od r. 2014.......a z Tbilisi se přepravíme maršrutkou............nemá někdo vyzkoušené?
Dík

0

Tak trochu ti s tym teda pomozem.
Hlavne ako pisal PROKY, skus to dat ako samostatnu temu, bo nejak ti na to tu moc nikto nepise...
MInibusom som siel Jerevan-Tbilisi.
Predpokladam Gruzinsko trochu poznas, ze Tbilisi metro kartu mas.
Tak najrychlejsie no nie najlacnejsie hned nasadni na letisku na Georgian Bus do Tbilisi.
Ked vystupis, tak busom(MHD) na Ortachala bus station a potom si tam najdi minibus Jerevan. No kedy ide posledny, netusim, je mozne ze posledny okolo 12.oo.
No ako vystupis z Georgian Bus, tak mozno vies, ze su tam blizko Tourist information. Neviem odkolkej funguju, ale tam by ti mohli so vsetkym poradit.
Som tu uz raz trochu pisal o Armensku, no nebola ziadna odozva, tak som si povedal, ze skoda to tu moc rozpisovavat... smiley

To PROKY/ Co hovoris na vlak Tbilisi-Jerevan? Siel by si este niekedy tak? Ja teda uz nie, bo vela pozitivneho na tom zase nebolo.... smiley

0 Citovat

Nevíte někdo, jestli se dá dostat pozemní cestou přímo z Arménie do Ázerbájdžánu a naopak, nebo se to musí objíždět přes Gruzii? Co je tam nejvhodnější využít (maršrutku, bus, vlak)?

0 Citovat

Pravda, úplně aktuální situaci nesleduju, ale hádám, že vztahy se nezlepšily a přímé překročení relace Arménie-Ázerbjadžán je stále vyloučeno.

0 Citovat

padrino11 napsal(a):

Nevíte někdo, jestli se dá dostat pozemní cestou přímo z Arménie do Ázerbájdžánu a naopak, nebo se to musí objíždět přes Gruzii? Co je tam nejvhodnější využít (maršrutku, bus, vlak)?

Můžeš to vzít přes Náhorní Karabach, to už budeš jednou nohou v Ázerbájdžánu :D

0 Citovat

Nic se nezměnilo, stále se musí přes Gruzii.

0 Citovat

Dobrý den, jsem tady poprvé a nevím, jak se vytváří nové téma :-D.

Chtěla jsem se zeptat, dostala jsem bláznivý nápad, že poletím na Workcamp v červenci do Jerevanu. Otázka pro zkušené cestovatele: Co se týče počasí, dá se to v tamějších teplotách? A nejdůležitější: Jak se tam dá nejlépe dostat? Viděla jsem mnoho letů s ukrajinským aerolinkami, na které jsem četla ale různé recenze. Co byste navrhovali vy? Jako cestovatel jsem v tomto defacto začátečník, letěla bych podruhé a poprvé sama. Máte zkušenosti s lety z Polska?  Předem díky za odpověď.

0 Citovat

tak zalezi ci to bude maliarsky kemp s detmi, alebo budes rekonstruovat starokrestanske chramy v horach :D

ukrajinske aerolinky uz na to obdobie asi lacne lety nebudu mat, to tak 10 mesiacov dopredu. Kedze asi cas u teba nebude problem, asi by som vymyslel Wizzair do Kutaisi v Gruzinsku a odtial busmi/vlakom do Tbilisi a dalej do Jerevanu.

Lety z Polska su rovnake ako lety z Ceska - cesta na letisko, kontrola, nastup, lietadlo odlet :)
0 Citovat

Do Kutaisi s Wizzairem třeba z Katovic a odtud maršrutkou do Tbilisi a do Jerevanu buď nočním vlakem nebo zase maršrutkou, pohoda. 😊

0 Citovat

nada.nici napsal(a):

....

 Viděla jsem mnoho letů s ukrajinským aerolinkami, na které jsem četla ale různé recenze. 

....


My jsme  teď letěli Praha-Yerevan/Tbilisi-Praha s UIA a naprosto v pohodě. Letadla jako mají všichni ostatní, všechno odletělo přesně na čas. Takže za mě naprosto normální aerolinky a vůbec bych se toho nebál.

0 Citovat

Po Arménii ba i Gruzii můžu nabídnout dopravu ve svém voze Opel Zafira za dohodnutou cenu. Žiji v Arménii již víc než rok, není problém mne kontaktovat. Alexej.   adobrynin@seznam.cz

0
10 reakcí