Potřebuji poradit zdajde někomu rezervovat noční vlak co jede z Vídně 23:25 do Curychu kde je po deváté ráno a pak přestup do Ženevy. Chtěl bych na autosalon a fakt nerad lítám. Nedaří se mi probojovat k objednávce ani z Brna přes ČD eshop ani z eshopu rakouských drah, tam mi to hodí chybu. Chtěl bych buď z Brna nebo z Vídně na ten vlak 23:25 což je snad lůžkáč a stojí kolem 77E (tadysi nejsem jistý cenou) na jednoho do Curychu a pak se ještě prohnu jízdenkou do Ženevy. Termín 11.3-13.3 (odjezd pátek návrat ze Ženevy v odpoledních či spíše večerních hodinách v neděli zase přes spací vlak Curych-Vídeň. Poradíte prosím někdo? .

Vídeň(Brno)-Ženeva

Založil(a) ve fóru Železniční doprava

4 reakce

Potřebuji poradit zdajde někomu rezervovat noční vlak co jede z Vídně 23:25 do Curychu kde je po deváté ráno a pak přestup do Ženevy. Chtěl bych na autosalon a fakt nerad lítám. Nedaří se mi probojovat k objednávce ani z Brna přes ČD eshop ani z eshopu rakouských drah, tam mi to hodí chybu. Chtěl bych buď z Brna nebo z Vídně na ten vlak 23:25 což je snad lůžkáč a stojí kolem 77E (tadysi nejsem jistý cenou) na jednoho do Curychu a pak se ještě prohnu jízdenkou do Ženevy. Termín 11.3-13.3 (odjezd pátek návrat ze Ženevy v odpoledních či spíše večerních hodinách v neděli zase přes spací vlak Curych-Vídeň. Poradíte prosím někdo?

0

A nebyla by možnost přijet z Brna do Prahy? Z Prahy jede EN Canopus a jednosměrně na sedačku je to za 600,- s místenkou, za 807,- i s lehátkem a za cca 1800,- lůžko v T3. Vlak odjíždí někdy kolem půl sedmé z Prahy a v Curychu je těsně po deváté ráno...

0 Citovat

Díky moc za odpověď. Praha přes Německo a přes noc je taky alternativa - o něco časově horší, ale dá se to zkousnout. Problém je že ani přes tu Prahu mi to na eshopu nejde rezervovat o potřebě lůžka ani nemluvě. Někde jsem četl že DB budou od tohoto roku rušit lůžkové vlaky. Navíc ČD eshop jako by neznal trasu Brno-Vídeň-Curych, ale přes Prahu a Německo ji zná.

0 Citovat

Na vlak o 21:25 ide kúpiť. V Salzburgu sa spájajú, takže príjazd do Zürichu je rovnaký ako tým neskorším.
39 € za sedačku
59 € za lehátko
79 € za lôžko

0 Citovat

Díky, zase jsem o kousek blíž. Před 12 lety jsem jel Prh-Brusel nejspíš to bylo lůžko a pohoda, ale teď nevím jak se liší lehátko od lůžka v komfortu. Pořád bych rději přes tu Vídeň. Poptal jsem CDtravel.cz , tak uvidím co odepíšou. Ale obecně je ještě nějaká jiná firma co se specializuje na cesty vlakem po Evropě? Každý prodává jen Německé DB a na Rakousko kašlou smiley.

0
4 reakce