Ahoj, je tu někdo, kdo má funkční účet na cleartrip.com? Nový účet mi založit nejde a na ten půjčený už jsem vyčerpal šest rezervací za měsíc. Pokud by se našel někdo, kdo by mohl jeho účet půjčit, bylo by to super. Díky předem .

Rezervace vlaků - Indie - cleartrip.com

Založil(a) ve fóru Železniční doprava

20 reakcí

Ahoj,
je tu někdo, kdo má funkční účet na cleartrip.com? Nový účet mi založit nejde a na ten půjčený už jsem vyčerpal šest rezervací za měsíc. Pokud by se našel někdo, kdo by mohl jeho účet půjčit, bylo by to super.

Díky předem

0

Dobrý den,mělo by to jít i bez indického čísla dle jejich instrukcí, je třeba ale zaslat na e-mail kopii pasu, ještě jsem ale nezkoušel:
Non-Indian users please note: IRCTC doesn't deliver the OTP to an international mobile no. Tip: Complete the registration by entering a dummy 10 digit phone number and a 6 digit zip code. Post-registration, you need to email a scanned copy of your passport to care@irctc.co.in with your username. IRCTC will then send your OTPs over email.

0 Citovat

Ano jde to, já se ale nedostal přes vytvoření účtu IRCTC. Přítelkyně účet vytvořila, zaslala pas, ale OTP nepřišlo.
Stačí, kdyby někdo "půjčil" svůj funkční účet.

0 Citovat

Cleartrip účet jsem zakládal před rokem a OTP došlo až po několika dnech, chce to trpělivost. Dobrý návod je zde: http://www.seat61.com/India.htm#.VvEdbfnhCUl

0 Citovat

Seat 61 mame nactene. Na OTP cekame vice jak 14 dni.

S.

0 Citovat

Tak je potřeba bombardovat emaily. Prostě posílat emaily každý den a čekat, až to pošlou.

0 Citovat

Registrace do IRCTC proběhla až překvapivě hladce, po zadání fake čísla ihned odeslána žádost s kopií pasu na mail, odpověděli do 5 dnů, že je účet aktivní. Čekal jsem větší zádrhely a prodlevy smiley

0 Citovat

Normálně na ten jejich, co byl uveden v registračním mailu: care@irctc.co.in
Napsal jsem, že jsem cizinec, že nemám možnost získat indické mobilní číslo, ať mi pošlou potvrzovací kód pro mobil.
Místo kódu mi přišla odpověď, že je účet aktivován.
Jak jsem psal, k mailu jsem přiložil vyfocenou datovou stránku pasu a uvedl IRCTC ID.

0 Citovat

Dodávám, že jízdenky není třeba kupovat přes prostředníky, ale lze rovnou na IRCTC, akceptují mezinárodní karty s 4% navýšením ceny. Vyzkoušeno, placeno MC debit smiley

0 Citovat

Jojo, o tom se cetl, ze by to od brezna melo fungovat. Akorat porad cekam na tu registraci smiley

Nevis, jak je to s funkcnosti portalu na e-viza? Cetl sem o tom ledaccos smiley

0 Citovat

Netuším, budu je teprve vyřizovat, určitě dám echo, jak to probíhalo smiley

0 Citovat

...a pokial vsetko zlyha tak ide kupovat listky komfortne aj priamo na pokladni. Ja som sa po nacitani stranok ako hindustan.cz etc. obaval, ze to bude problem a vobec, akurat clovek ako blbec vypisuje dokola to ich tlacivo. Vzdy bolo nieco volne. Mozno som mal stastie smiley

Keby niekto nieco potreboval tak som prave v Indii (Manali), s aktivnou Indickou sim-kartou etc.& Rad pomozem.

0 Citovat

Zkousel ted nekdo kupovat liskty? Pri vyberu platby a jeji potvrzeni mezinardoni kartou dostanu jenom nacitajici se kolecka a pak error :/

0 Citovat

Zdravím,

mám technický dotaz - chtěl bych dát celou Indii těmi vlaky dokola a zajímá mě, jestli jdou dálkové trasy (např. Váránasí - Kalkata) koupit jako jedna jízdenka i když jsou tam přestupy, nebo je nutné kupovat každý úsek zvlášť (v tom případě by mi asi nestačil měsíční limit na počet jízdenek).

0 Citovat

Zdravím, snažím se koupit vlakové jízdenky a mám problém s placením - postupně jsem vyzkoušel všechny své karty a žádná mi na jejich portále nefungovala (hlásí to problém s 3D bezpečnostní verifikací). Karty jinak normálně fungují, peněz na účtech je dost a tak předpokládám, že to bude specialita jejich platební brány. Máte někdo tip na kartu kterou to vezme?

0 Citovat

Potrebujes secure code kartu, na Slovensku ju ma napr. Visa od CSOB

0 Citovat

Já používám 3D secure code karty (přijde mi na telefon kód který zadám do formuláře při platbě přes internet) ale stejně to nefunguje. Ještě jsem se s tím nesetkal. Přelety koupit normálně šly, jen s těmi vlaky je problém.

0 Citovat

Mne fungovala platba jenom pres tu AXIS bank nebo jak se to jmenuje. Byly dve moznosti, prvni nesla a druha ano.

0 Citovat

Děkuji už jsem to vyřešil - měl jsem tam přímo e-shop indických železnic https://www.irctc.co.in a tam sice vlaky vybrat jdou, ale evropské karty to nebere. Navíc ten systém je značně nepřehledný a je nutné složitě vyplňovat údaje pořád dokola.

Oproti tomu je cleartip.com naprosto intuitivní a nákupu lze vytknout pouze to, že nelze zaplatit najednou, ale musí se každá trasa kupovat zvlášť, což je v mém případě, kdy mám v plánu dát celou Indii dokola celkem zdlouhavé, ale povedlo se.

0 Citovat

Mimochodem, kde nejlépe koupit vnitrostátní letenky po Indii? Taky na cleartrip.com?

0 Citovat

jí použil skyscanner

0
20 reakcí