Chystám se k nákupu jízdenky z Krakowa do Varšavy (PKP Intercity vlak EIC 1.třída - o jiný z hlediska doby jízdy zájem nemám) a když koukám na tu cenu docela mi spadla čelist ..Předpokládám že levněji to nikde neseženu(např. na pokladně v Polsku) než za tu cenu online ?! .

Polsko

Založil ve fóru Železniční doprava

tramin, ak budeš autom, môžeš navštíviť napr. Hitlerov bunker "Wolfsschanze" pri Gierłożi, plaviť sa na kajakoch alebo výletných lodiach po jazerách: https://www.zeglugamazurska.com.pl/,

previesť sa úzkokoľajným vlakom v Elku: https://muzeum.elk.pl/kolej-wask...lad-jazdy/,

bicyklovať sa alebo robiť pešiu turistiku v lesoch pri jazerách, alebo len tak sa opaľovať a kúpať v jazerách.

 

0 Citovat

Absolvoval jsi nějakou vyjížďku po jezeře? Případně nějakou doporuč, dík.

0 Citovat

Na Mazurských jazerách som sa ešte neplavil, mám ich v hľadáčiku dobrých 10 rokov, ale vždy som uprednostnil niečo iné. V Poľsku som použil výletnú loď na Elblackom kanáli https://www.zegluga.com.pl/ofert...buczyniec/ (veľmi zaujímavá plavba, loď zdoláva prevýšenie naložená na vozíku pozemnej lanovky) a v Ilawe na jazere Jeziorak. Myslím, že z hľadiska výhľadov na brehy jazera je jedno, akú trasu si vyberieš, mazurské jazerá ležia na zalesnenej rovine.

0 Citovat

ahoj,

  za tyden jedu s detma na "roadtrip" mezi Miezizdroje a Ustka, kazdy den na jinem miste..mate nekdo tip na nejaky mensi zabavni parky nebo cokoliv pro deti? Jdeme na ten park miniatur a vlacku a pak na park Velryba..nejake dalsi tipy, cokoliv co by deti zaujmulo:)

dekuji Jirka

https://jorgus.rajce.idnes.cz/

0