=== prodáno ===Zdravím,nabízím 2x 300 dolarový voucher na lety s United. Má to pouze dva (tři) háčky:je to pouze na lety s letadly United (neplatí na žádné lety partnerských aerolinek)pro nákup na united.com musíte mít bohužel billing adresu v některé ze zemí https://www.united.com/web/en-US...untry.aspx (měla by stačit adresa např. na přátelé apod., my jsme dost často nakupovali věci na kemp, kde jsme pracovali)platí jen do 10. května (lety samozřejmě můžete kupovat i na pozdější datum)Lze najít celkem dobré lety z různých evropských letišť (např. Frankfurt, Ženeva, Londýn, Mnichov, Milán, Řím, Berlín, Oslo atd..) do USA (NY Newark, Boston, Chicago...). Přibližný seznam lze najít zde https://www.united.com/CMS/en-US...urope.aspx (ceny samozřejmě najdete mnohem nižší - dá se i kolem 350 - 450 usd za zpáteční let).Kamarád tak včera koupil zpáteční Ženeva - NY za cca 5000,-. .

2x $300 voucher na lety s United - prodáno

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

2 reakce

=== prodáno ===

Zdravím,

nabízím 2x 300 dolarový voucher na lety s United. 

Má to pouze dva (tři) háčky:

  • je to pouze na lety s letadly United (neplatí na žádné lety partnerských aerolinek)
  • pro nákup na united.com musíte mít bohužel billing adresu v některé ze zemí https://www.united.com/web/en-US...untry.aspx (měla by stačit adresa např. na přátelé apod., my jsme dost často nakupovali věci na kemp, kde jsme pracovali)
  • platí jen do 10. května (lety samozřejmě můžete kupovat i na pozdější datum)

Lze najít celkem dobré lety z různých evropských letišť (např. Frankfurt, Ženeva, Londýn, Mnichov, Milán, Řím, Berlín, Oslo atd..) do USA (NY Newark, Boston, Chicago...). Přibližný seznam lze najít zde https://www.united.com/CMS/en-US...urope.aspx (ceny samozřejmě najdete mnohem nižší - dá se i kolem 350 - 450 usd za zpáteční let).

Kamarád tak včera koupil zpáteční Ženeva - NY za cca 5000,-.

0

Omlouvám se že odepisuji až teď, rád bych cca 100 usd/ ks, ale můžeme se domluvit :) (moje náklady byly zhruba 200 usd na jeden)

0 Citovat

v poho, už se mi to podařilo udat :)

0
2 reakce