Curve card je cestovatelská karta britské společnosti, která nabízí propojení více vašich platebních karet do jedné platební karty.Vše ovládáte mobilní aplikací, kde si můžete přidat více platebních karet a jen pak nastavovat z jaké karty chcete následující platby strhávat a dokonce můžete i zpětně kartu změnit (tj. v aplikaci máte nastavené placení kartou A, ale po zaplacení si rozmyslíte, že se mají peníze raději strhnout z karty B, tak jen v aplikaci zpětně změníte kartu). Karta se perfektně může hodit na cestování, máte jednu kartu s kterou můžete platit ze všech svých karet. Výhodou je i lepší kurz. Výběr do 200 liber z ATM zdarma kdekoliv!V průběhu registrace můžete zadat můj promo code TFWOE (je to velké o, nikoliv nula), který vám přidá 5 liber zdarma na účet po provedení první transakce curve card. (já dostanu také 5 liber za doporučení nového uživatele) .

Curve - Travel Card

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

7 reakcí

Curve card je cestovatelská karta britské společnosti, která nabízí propojení více vašich platebních karet do jedné platební karty.


Vše ovládáte mobilní aplikací, kde si můžete přidat více platebních karet a jen pak nastavovat z jaké karty chcete následující platby strhávat a dokonce můžete i zpětně kartu změnit (tj. v aplikaci máte nastavené placení kartou A, ale po zaplacení si rozmyslíte, že se mají peníze raději strhnout z karty B, tak jen v aplikaci zpětně změníte kartu).


Karta se perfektně může hodit na cestování, máte jednu kartu s kterou můžete platit ze všech svých karet. Výhodou je i lepší kurz. Výběr do 200 liber z ATM zdarma kdekoliv!


V průběhu registrace můžete zadat můj promo code TFWOE (je to velké o, nikoliv nula), který vám přidá 5 liber zdarma na účet po provedení první transakce curve card. (já dostanu také 5 liber za doporučení nového uživatele)

0

Keďže je to tvoj prvý príspevok, tak malé upozornenie. Máš chybu v promo kóde, správny je JWTP3 :))

0 Citovat

Spamuje na všech možných forech... Smazat, i účet.

0 Citovat

Opět špatně, správný je promo kód je LMGTQ.

0 Citovat

prip. LGBTQ

0 Citovat

Velice dobrá zkušenost s Curve kartou z pobytu v USA, kde fachala bez problému i v půjčovnách i na hotelích v "módu" kreditka ... 


Při registraci přes tento kód: QNB3XW2N vám bude na reward úcet pripsano 500 bodu = £5 


Curve karta má lepší kurz než Revolut karta.



0 Citovat

Strč si jí víš kam...

0 Citovat

Koukám, že ty kódy neustále prodlužují. Curve je prima a přijde mi lepší jak Revolut ale jen s ní si stejně v zahraničí, když limit na free konverzi měn je 500 €/měsíc. Kombinace Curve a Revolut je nejlepší. (u podporovaných měn) 

0
7 reakcí