Ahoj, často se v českých médiích mluví o tom, že se teď Itálie otevřela turistům a v rámci obnovení turismu nabízí vouchery na ubytování (třeba každá třetí noc v hotelu zdarma) a příspěvky na letenky. Našli jste někdo, kde lze najít relevantní informace a jestli to je použitelné? Nebo je to jen nějaký hoax v médiích. Díky.  .

Itálie - vouchery na ubytování, příspěvek na letenky (CORONA)

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

6 reakcí

Ahoj,

často se v českých médiích mluví o tom, že se teď Itálie otevřela turistům a v rámci obnovení turismu nabízí vouchery na ubytování (třeba každá třetí noc v hotelu zdarma) a příspěvky na letenky.


Našli jste někdo, kde lze najít relevantní informace a jestli to je použitelné? Nebo je to jen nějaký hoax v médiích.


Díky.

0

Zatím to vypadá že to neschválili.

Díval jsem se na ofiko stránky visitsicily kde měla být podpora nejvyšší a nic.

Na internetech pouze články ze začátku května, kdy to vyhlásili a jinak nic.

Už to prcam, letenky mám koupené a ubytko taky budu řešit v blízké době

0 Citovat

Já jsem se taky nakonec rozhodl bez ohledu na tyhle okolnosti a volím Albánii.


Ale jako szstejně mi to nedá... Dneska jsem četl opět na novinkách.cz, ze kromě tě Sardinie nabízí Spanelsko hotely pro 2 osoby za cenu 1. Víc info k tomu nebylo, opět nedohledatelne a zrovna u toho Španělska mi tohle přijde taky zajímavé.


Nemáte někdo víc informací? Nebo jsou to jen novinářské kachny, které redaktoři slyšeli někdy v dubnu a jen je stále pretrasaji dokola? :-)

0 Citovat

No mě zajímá hlavně ta Sicílie, tak jsem jim napsal jak se to má a co pro to musíme udělat, ale bez odezvy.


0 Citovat

Zatím z toho mám takový pocit, že je to fakt jen novinářská kachna. :-D Ale kdybys ses něco dozvěděl, budu rád, když dáš vědět. Taky se snažím ještě něco zjistit víc.

0 Citovat

Dobrý deň,

Reagujem na Vaše príspevky. Ja som tiež na nete objavil informáciu, že Sicília plánuje prilákať zahraničných turistov rozdávaním voucherov na ubytovanie a ďalšie benefity. Tak som sa pozeral na oficiálnu stránku VisitSicily, kde je uverejnený zoznam zapojených CK a touroperátorov, ktorý by mali posielať dané vouchery. Tak som im skúšal napísať, ale bez odozvy. Náhodou neviete, ako sa veci majú, a čo je potrebné spraviť pre získanie vouchera. Alebo je to len nejaký druh praktík, ako nalákať čo najviac turistov tento rok na ostrov, ale nedostanete od nich nič. A zaujímalo by ešte, či mi viete poradiť, či je možné na Ostrove Vulkáno si voľakde odlažiť batožinu. Bývame na Sicilií, ale chystáme sa na 2 dňový výlet na ostrov Vulkáno a Stromboli, na ktorom som už zabezpečil prespatie. Aby sa človek neusel báť o veci. Ďakujem.   

0 Citovat

Tyto příspěvky jsou rok staré. Myslím, že nemají důvod lákat na slevy o letošních prázdninách další turisty.

Úschovna zavazadel na Vulcanu bývala: https://www.tripadvisor.co.nz/Sh...icily.html

Asi by bylo dobré aktuální situaci někde ověřit, např. tady: http://www.infoeolie.info/Trekki...slands.htm

 

0
6 reakcí