Ahoj, pokud se chystá někdo do Dubaje, zůstaly nám 2x 3 knihy slevových kupónů. Je z nich pryč jen 2x Wild Wadi (1 zbývá), 2x Ferrari World, 2x Yas Waterpark (1 zbývá) a 2 x Burger King (1 zbývá) - jinak vše nepoužité. Tedy např. Aquarium, Ski Dubai, Dreamland, výlety do pouště a stovky dalších nabídek na akce, restaurace, půjčovny, golf atd. Vše na bázi 1x koupíte a druhý vstup s kuponem je zdarma. .

Entertainer Dubai 2015- slevové kuppony

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

5 reakcí

Ahoj, pokud se chystá někdo do Dubaje, zůstaly nám 2x 3 knihy slevových kupónů. Je z nich pryč jen 2x Wild Wadi (1 zbývá), 2x Ferrari World, 2x Yas Waterpark (1 zbývá) a 2 x Burger King (1 zbývá) - jinak vše nepoužité. Tedy např. Aquarium, Ski Dubai, Dreamland, výlety do pouště a stovky dalších nabídek na akce, restaurace, půjčovny, golf atd. Vše na bázi 1x koupíte a druhý vstup s kuponem je zdarma.

0

Ahoj,
urcite bych mela zajem. Pokud chces, posli mi tel, zavolam ti.
Jinak muj email je: alena.slehoferova@centrum.cz

Byla bych moc rada, kdyby ses mi ozvala.

Diky!

0 Citovat

Ahoj, měla bych také zájem, letíme tam v červenci a určitě bychom něco z toho využili. Kdyby tedy bylo možné se nějak domluvit, tak mě prosím kontaktuj na email: michaela.bezdekova@seznam.cz
Předem děkuji smiley

0 Citovat

Ještě jednou slevové kupóny do Dubaje, tentokrát charita pro kočičky. Chci za ně 1/3 ceny, tj. 1.200,-Kč, které zašlete na konto http://www.srdcemprokocky.cz/ Cena je hodnota třeba jedné vstupenky do Ski Dubai, s kupónem jde druhý zdarma.

0 Citovat

Letíme v únoru. Kupóny lze uplatnit zřejmě jen v roce 2015, že?

0 Citovat

cali - měl bych zájem, letíme 16.10. - odkud jsi jestli by se stihlo předání? Díky za info.

0
5 reakcí