Ahoj, dle rad kamarada me rekl, ze tzv. vstupenka do parku "America the Beautiful" je prenositelna na jednu osobu protoze jsou tam dve kolonky. Jedeme s manzelkou tak hledam jestli nekdo nema ten pas na prodej.. http://www.nps.gov/findapark/passes.htm Annual Pass $80 annual pass Available to everyone. Annual Pass Use Can any two people sign an Annual Pass? Yes. The two pass owners do not have to be related or married. When does an Annual Pass expire? Whether you buy the pass for yourself, or as a gift, the Annual Pass is valid for 12 months from the month of purchase, expiring the last day of that month. .

Pas/vstupenka do parku v USA/californie nekdo na prodej?

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

8 reakcí

Ahoj, dle rad kamarada me rekl, ze tzv. vstupenka do parku "America the Beautiful" je prenositelna na jednu osobu protoze jsou tam dve kolonky. Jedeme s manzelkou tak hledam jestli nekdo nema ten pas na prodej..

http://www.nps.gov/findapark/passes.htm

Annual Pass

$80 annual pass
Available to everyone.

Annual Pass Use

Can any two people sign an Annual Pass?
Yes. The two pass owners do not have to be related or married.

When does an Annual Pass expire?
Whether you buy the pass for yourself, or as a gift, the Annual Pass is valid for 12 months from the month of purchase, expiring the last day of that month.

0

Pokud Ti to nevyjde tady zkus http://chcidoameriky.cz/ nebo http://www.cestovani-po-usa.cz/ tam jsem koupil ja smiley

0 Citovat

@Qvido13 - super dik moc za info smiley

0 Citovat

Zdravím, mohu ti Annual Pass nabídnout. Platnost do 6/2016. Můžu ti poskytnou i nějaké info o západu USA (pokud budu vědět). Nemohu psát zprávy díky své čerstvé nové registraci. Starou registraci (nick) jsem zapomněl a tak se zaregistroval znova. A nový uživatel nemůže psát SZ (opravdu důvod tohoto nikdy nepochopím). Napiš mi na charman1@email.cz. (případně i svůj telefon).

0 Citovat

Nějaká pokuta - kdo ti to řekl. Totální nesmysl. Mi při koupi pasu sám RANGER NP Yosemite, kde jsem pas kupoval řekl, že ho pak doma můžu někomu dát (prodat) a ten se může přijet podívat do národních parků v USA taky. Takže, že by za něco byla pokuta je lež a totální nesmysl.

0 Citovat

ok mockrát děkuji za info =)

0 Citovat

Nemá někdo z přítomných na prodej Annual Pass s platností do 07/16? Ď.

0 Citovat

Zdravim, taktiez zhanam jeden Annual Pass platny minimalne do konca juna 2016 kebyze niekto mate dajte vediet, dakujem.

0 Citovat

Jeden je na prodej třeba na Aukru za 700 czk, nebo si kup nový v USA za 80 usd a pak to prodej dalšímu (jde to naprosto legálně) - já ho tuším kdysi koupil už jednou použitý za 200 czk a navštívil cca 20 parků.

0
8 reakcí