Ahoj, kvůli zpožděnému letu jsem se dohadoval s Air Berlin o kompenzaci. V současné chvíli mi nabízejí voucher na 1500 EUR, který však já nevyužiju. Popis k voucheru: We will raise the initial voucher amount to 1500 EUR. This voucher can be used right away for the following: A reservation for a new flight to your desired destination within airberlin’s global network (partial redemption of this voucher for more than one reservation is also possible) Additional services i.e.: advanced seat reservation or gourmet meals An order of the airberlin Service Card, where you can enjoy a whole range of extra services on airberlin group operated flights The voucher may also be transferred to family and friends. Tento voucher prodám za 1300 EUR, měl byste o něj někdo zájem? .

Prodám voucher na 1500 EUR od Air Berlin

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

11 reakcí

Ahoj,
kvůli zpožděnému letu jsem se dohadoval s Air Berlin o kompenzaci. V současné chvíli mi nabízejí voucher na 1500 EUR, který však já nevyužiju. Popis k voucheru:

We will raise the initial voucher amount to 1500 EUR. This voucher can be used right away for the following:

A reservation for a new flight to your desired destination within airberlin’s global network (partial redemption of this voucher for more than one reservation is also possible)
Additional services i.e.: advanced seat reservation or gourmet meals
An order of the airberlin Service Card, where you can enjoy a whole range of extra services on airberlin group operated flights

The voucher may also be transferred to family and friends.



Tento voucher prodám za 1300 EUR, měl byste o něj někdo zájem?

0

Kupim za 140 eur. everett@mujmail.cz

0 Citovat

Drazba? smiley 200.

0 Citovat

Drazba? Isť sám proti sebe. Predsa sme sa nenarodili ako zákazníci smiley

0 Citovat

Ja bych i tech 1300euro dal, kdybych vedel kam za to doletet smiley AB nejsou uplne price competitive na moje oblibene destinace z Prahy, jedine co me napada je ta pecka z Dusseldorfu na Curacao, tam ale nemuzu kvuli Zika..

0 Citovat

to s tou zikou je az tak zle? dufam, ze nikdy nebude v Bratislave, ako budem chodit do roboty smiley
Ja davam 1500...czk

0 Citovat

v pohodě, já ho nepotřebuju za každou cenu prodat, budu se od nich dál dožadovat svých 1200 EUR na účet, jen když mi nabídli 1500 EUR ve formě voucheru, tak mě napadlo, že by se to mohlo někomu hodit a ušetřil by 200 EUR.. Kór když jde rozkouskovat a použít na více letů..

0 Citovat

hej to jasne, aspon ta vyhoda ze sa to da rozdelit.

0 Citovat

keby 100% viem, ze mi ho uznaju na errory typu NYC z CPH za 4k, tak do toho aj idem .. inak to potiera zmysel smiley

0 Citovat

Ono je hlavně nutnost ho uplatnit přímo na stránkách Air Berlin. Takže většinou na chybné a výhodné tarifi, které nabízejí vyhledávače to použit nejde.

0 Citovat

Ale třeba na tarify by to šlo smiley

0 Citovat

Mají celkem často akce, takže pro 3 lidi do USA/ASIE to může být dobrá volba.

0
11 reakcí