Use your personal discount code TKM735 in the checkout and receive 20% discount on your next order. Enjoy Barcelona!https://www.tiqets.com/en/barcelona-c66342třeba někdo využije, přišlo mi to do emailu. .

Barcelona: 20% sleva na všechny aktivity

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

5 reakcí

Use your personal discount code TKM735 in the checkout and receive 20% discount on your next order. Enjoy Barcelona!

https://www.tiqets.com/en/barcelona-c66342

třeba někdo využije, přišlo mi to do emailu.

0

dík, zkusím, za týden letíme.

0 Citovat

Využiju toto téma: nemá někdo tip na nákup typu 1+1 atd. na ty nej památky v Barceloně? Budeme tam necelé 2 dny a ráda bych zašla do Sagrady Família,  Park Guel (nemocnice Sant Paul, Guel Palace) . Vyjmenovala jsem toho hodně, vím, na 2 dny se to nedá stihnout. Proto jsem upřednostnila Park Guel a další 2 z vyjmenovaných nechám na náladě. Proto se zeptám zkušenějších, co by sami napoprvé navrhli a jestli na to funjuje nějaká tickets akce.

Je mi jasný, že Park Guel je nutnost předem zakoupit. Existuje na to nějaký slev.voucher apod., např. spojená s travelkartou HolaBarcelona. Je výhodnější si jí rovnou zakoupit, i když ji využijeme sotva na 48 h.? Ubyt. máme přímo v centru v Barri Gotic kousek od pláže, takže asi jde jen o přesun z/na letiště a případně pár zastávek v nejširším centru a na pláž.

Díky za nápady, názory.

0 Citovat

Neporadím k nějaké slevě 1+1, ale za dva a půl dne jsme v Barceloně stihli Guel, Sagradu, Casa Milá i vyjížďku na Montjuic

0 Citovat

Zkus mrknout sem: https://www.cestujlevne.com/disk...-barcelona


Tip na 1+1 nemám, ale za 2 dny se toho dá stihnout dost.


Já bych určitě dal Sagrada Família. Za mě určitě nejkrásnější katedrála, co jsem v Evropě navštívil. Ovšem lístky kupovat dopředu a online - na místě nemusí na daný termín a hodinu být. Jinak dalšího Gaudiho stavby v centru jsou kousek od sebe Casa Batlló a Casa Milá. Byl jsem v Casa Mila a taky krásný, i výhledy ze střechy. Ale obě budovy jsou pěkný i z ulice = je to zdarma. :-)


Park Guel - část parku je přístupná zdarma. Jsou zde krásné výhledy. Pokud ovšem chcete vidět Gaudího stavby, tak se platí vstup. Ve srovnání s Casa Milá a Sagrada Familía, byl za mě park nejslabší.


Dál za zmínku stojí i tržnice v centru na La Rambla - sice hodně turistické, ale bylo to fajn. Procházka po Montjuic taky fajn. 

0 Citovat

Ahoj, zkusím poradit s Parkem Guel. Není nutné kupovat vstupenky předem. Park je celý přístupný i zdarma, před oficiální otevírací hodinou (a měl by být i po ní). Do parku se dá nejlépe dojet autobusem linky 116, zastavuje přímo před vstupní branou do parku. Jen je to takový malý autobus pro asi 15-20 lidí, řidič vás nemusí všechny vzít, je lepší dojít na zastávku dřív.  My nastupovali na počáteční zastávce (https://www.google.cz/maps/@41.4...384!8i8192), na odkazu je vidět i ten autobus.  U vstupu do parku jsme byli asi půl hodiny předem, vchod je normálně otevřený, lze projít a prohlédnout si tu placenou část. Byli jsme tam v listopadu, kromě nás tam bylo hodně japonských turistů. V době zahájení oficiální otevírací doby se začal vstup kontrolovat, nikdo nás ale nevyháněl, naopak nás při odchodu upozornili, že se již nelze vrátit, jestli jsme si opravdu jistí odchodem :-). Poté jsme si prošli i volně přístupnou část.

Jinak dopravu jsme řešili pomocí Hola Barcelona karty, koupili jsme si tu na 48h, výhodou pro nás bylo to, že platí i na metro na letiště. Ušetřit by se dalo s jízdenkou T-10, ale s Hola kartou se člověk nemusí nijak v cestování omezovat, hodněkrát jsme třeba jeli metrem jen jednu nebo dvě stanice a pak zase pokračovali v prohlídce. 

Do Sagrada Familia jsme koupili vstupenky online předem, včetně věže, byli jsme nadšení. Vstupenky jsme měli hned na první termín, ze začátku tam ani nebylo moc lidí, šlo pěkně fotit, později to už bylo trochu horší.

0
5 reakcí