Ahoj, koupil jsem za slušný peníz letenky do  Papeete, ale čeká mě let Doha-Auckland (16,30 hodin). Má někdo zkušenost? Nejddéle jsem seděl nonstop v letadle zatím 8 hodin. .

Nejdelší komerční let-zkušenosti?

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

8 reakcí

Ahoj, koupil jsem za slušný peníz letenky do  Papeete, ale čeká mě let Doha-Auckland (16,30 hodin). Má někdo zkušenost? Nejddéle jsem seděl nonstop v letadle zatím 8 hodin.

0

Petr, čo chceš počuť? Kto je zvyknutý sedieť, nemá problém presedieť v lietadle aj 17 hod, hlavne ak je veľká časť letu počas noci. Kto zvyknutý nie je, bude mať asi problém. Ak si bez problémov prežil 8 hodinový let, prežiješ aj tento.

0 Citovat

Letěl jsem z Aucklandu do Dubaje - zhruba stejně dlouhé a bylo to vpohodě, let byl poloprázdný, takže volné sedadla a půlku jsem prospal..

0 Citovat

U qataru mate vyber sedadla zdarma, tak si zmente v rezervaci sedadlo do ulicky, aby ste se mohl projit, u tak dlouheho letu sedet u okna je blbost podle mne. Za sebe bych preferoval sedadlo D nebo F, nastesti ich B777-200LR stale maji seating 3-3-3. 

0 Citovat

Ak poletis aj opacnym smerom (AKL-DOH), tak to bude aj hodne cez 17 hodin. :)

Letel som v lehatkovej casti, ale ak tam stale lieta ta 777LR, tak aj v economy by sa to malo dat prezit. A vyhoda je, ze dalsie tvoje lety budu uz len kratsie :)

0 Citovat

No nevím. Nejhorší asi bude ta cesta do CPH jsi myslím. A slušný peníz. Dá se i levněji. Ale ne s QR. Uznávám. 

0 Citovat

michaelp napsal(a):

No nevím. Nejhorší asi bude ta cesta do CPH jsi myslím. A slušný peníz. Dá se i levněji. Ale ne s QR. Uznávám. 


Neletím z Kodaně, ale z Osla.   Necelých 24 tisíc  i s přískokem  z Krakowa považuji za slušnou cenu. Při čtyřech osobách se to už pozná.
0 Citovat

A  Díky za info. S QR zkušenost mám, ale chtěl jsem znát názor někoho , kdo letěl tímto typem letounu(B777-200LR) na této lince(obsazenost, místo pro nohy, servis ).


0 Citovat

Jestli bude load factor 100%,tak to bude trochu unavny, ale za takové penize se to da vydrzet. 

0
8 reakcí