Ahoj, loni jsem si díky těmto stránkám pořídil letenky z Varšavy do New Yorku, kde strávím cca. 10 dní. Jelikož je to první taková moje cesta, tak bych se chtěl zeptat zkušenějších, co vše je potřeba zařídit před letem. Po zakoupení letenek jsem obdržel mail, který obsahoval elektronické letenky. Píši takhle brzo před letem, protože nejsem zběhlý cestovatel. Předem mockrát děkuji za všechny tipy a rady. Taky děkuji těmto skvělým stránkám  .

Rada - USA - zaří 2014

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Ahoj, loni jsem si díky těmto stránkám pořídil letenky z Varšavy do New Yorku, kde strávím cca. 10 dní. Jelikož je to první taková moje cesta, tak bych se chtěl zeptat zkušenějších, co vše je potřeba zařídit před letem. Po zakoupení letenek jsem obdržel mail, který obsahoval elektronické letenky. Píši takhle brzo před letem, protože nejsem zběhlý cestovatel. Předem mockrát děkuji za všechny tipy a rady. Taky děkuji těmto skvělým stránkám smiley

0

Rovněž mám tyto letenky, cesta mě čeká asi za měsíc, na webu Virgin Atlantic už jsem si vybral místa v letadle, ať nesedím v prostřední řadě. Vyřídil jsem si ESTu, našel ubytko a teď jenom doufám, že všechno klapne smiley Před samotným letem je možné si udělat doma check-in.

0 Citovat

Kedy presne letite? Ja to mam na 17-29.9. Par dni v NYC, potom by sme radi leteli do MCO. na par dni. Vysantit sa...Ako vravi kolega nadomnou netreba ti nic... Iba estu a nejake to ubytko, ostatne pride samo rychlo a jednoducho, ved uz nuuujork taky je.

0 Citovat

My jsme vyrazili na okružní cestu po USA na 6 měsíců. Naše zkušenosti s letenkami, vízy, imigrační kontrolou a dalšími popisujeme na našem blogu www.cestujeme-usa.eu

0
3 reakce