Koupili jsme zde zpáteční letenky FRA-MAD-SFO, zpět SFO-PHL-FRA, samozřejmě bez odbaveného zavazadla. Jak dokoupit odbavená zavazadla? Četl jsem, že by to mělo jít u první společnosti. Tou je IBERIA, ale někak se mi to na jejich webu nedaří najít. Jsou i jiné možnosti, jak zavazadlo dokoupit? Nebo stačí až na check-inu? Bude cena vždy stejná? .

Odbavené zavazadlo do USA - IBERIA

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

6 reakcí

Koupili jsme zde zpáteční letenky FRA-MAD-SFO, zpět SFO-PHL-FRA, samozřejmě bez odbaveného zavazadla. Jak dokoupit odbavená zavazadla? Četl jsem, že by to mělo jít u první společnosti. Tou je IBERIA, ale někak se mi to na jejich webu nedaří najít. Jsou i jiné možnosti, jak zavazadlo dokoupit? Nebo stačí až na check-inu? Bude cena vždy stejná?

0

Nikdo nemá zkušenost, jak je to s dokoupením zavazadla na letišti? Stojí to skutečně 50€/OW? Nerad bych platil zbytečně víc. Přes web to dokoupit nejde a prodejce (Jančura) také není schopný dokoupení zprostředkovat, prý kvůli tomu, že je většina letů operována, píšou, že na letišti možnost je, ale k dotazu na cenu píšou, že by měla být 50€, nikoliv, že skutečně bude...

Dále, předpokládám, že je možné tento poplatek uhradit kartou?

0 Citovat

Já jsem tedy minimálně 2x zavazadlo přidával a normálně to šlo v Manage my booking, zaplatit kartou a cajk. Po Evropě 15,- EUR, tady nevím.

0 Citovat

V Manage my booking to nejde, nejspíše z uvedeného důvodu, protože let je pod hlavičkou American Airlines, ale operován Iberií.

0 Citovat

A u AA to také nejde? Tak při jejich letech v US to jde koupit normálně při checkinu za stejné peníze jako online. Iberia má do US 45,- online a 50,- na letišti. Pro klid duše zkus FB nebo twitter ať AA nebo IB.

0 Citovat

+420 225 376 447 je zákaznická linka American.  V provozu je nonstop. 

Zeptal bych se tam.

0 Citovat

Máme podobnou situaci. Letíme za týden z Berlína na Yucatán. Online můžeme přidat pouze checked luggage pro 2 části letu operované Iberií. Třetí je však operovaná Aerem Mexico. 

Předpokládám správně, že budeme odbavené kufry nakupovat na letišti? A i když se jedná o 3. část letu operovanou jinou leteckou společností, ale která je na jedné letence, tak bude stačit zakoupit odbavené zavazadlo u Iberie na začátku v Berlíně a před 3. částí nebudeme muset znovu zakupovat odbavené zavazadlo?

Díky moc těm, co třeba letěli v rámci akce do Cancúnu již dříve toto jaro (Berlín-Madrid-Mexiko City-Cancún)

0
6 reakcí