Ahoj, chtěl bych koupit něco pro 2 dospělé a 3 děti, jak například u Ryanaru koupit nejlevněji letenky ať sedíme vedle sebe?napíše mi to že, když koupím místenku pro dospělého, tak mám pro děti zdarma, ale cena všech letenek je stéjná... děkuji za zkušenosti i z jiných společnosti. .

rodiče a děti - jak na místa

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

6 reakcí

Ahoj, chtěl bych koupit něco pro 2 dospělé a 3 děti, jak například u Ryanaru koupit nejlevněji letenky ať sedíme vedle sebe?

napíše mi to že, když koupím místenku pro dospělého, tak mám pro děti zdarma, ale cena všech letenek je stéjná...


 děkuji za zkušenosti i z jiných společnosti.

0

Tak nejjednodussi je nebejt skrt a zaplatit si tech 5.99euro / osoba za rezervaci sedadla a mas to jiste.. :)

0 Citovat

místo stalo skoro 30-40€  a pak  hazelo me to ze mam koupit family tarif a k tomu rezervaci to celkem 100% navic za jednoho. zkusim to  proklikat ještě jednou

0 Citovat

Zkuste jinou aerolinkou.

0 Citovat

Ja uz jsem se naucil si proste u lowcostu priplatit za misto - porad to vetsinou i s mistem vyjde levneji nez konvencni aerolinky.. Kazdopadne ten family tarif zni jak klasicka Ryan ojebavka.. :) Jak pise Petr - v tom pripade bych se podival jinam.. :)

0 Citovat

Není to žádná ojebávka, vychází to opravdu levněji za daných podmínek. Jen zakladatel vlákna  neuvedl vše podstatné. Možná si to pořádně nepřečetl. V tom Family Plus je kromě sedadel pro děti zdarma, přednostního nástupu a 2 palubních zavazadel pro každého totiž ještě jedna zásadní věc:  navíc 2x 20 kg odbavené zavazadlo pro rodinu! Pokud 2 velká odbavená zavazadla nepotřebujete, tak prostě vybereš standartní tarif a k tomu si přidáš sedadla podle svého výběru tak, ať sedíte pohromadě. 

0 Citovat

Tony68 napsal(a):

Pokud 2 velká odbavená zavazadla nepotřebujete, tak prostě vybereš standartní tarif a k tomu si přidáš sedadla podle svého výběru tak, ať sedíte pohromadě. 

Presne tak.Je treba jejich nabidky přeskočit a pak je samostatný výběr sedačky atd. Jak proste.

0
6 reakcí