Ahoj vsem, chtel bych letet do Israele s Turkish pres Istanbul, ma s tim nekdo zkusenosti? Je v Istanbulu na letisti nejaka specialni kontrola? Mam zkusenosti s Austrian pres Viden, a jedinou kontrolu kterou znam je az na priletu v Tel avivu;) .

S Turkish airlines do Israelw

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

1 reakce

Ahoj vsem, chtel bych letet do Israele s Turkish pres Istanbul, ma s tim nekdo zkusenosti? Je v Istanbulu na letisti nejaka specialni kontrola? Mam zkusenosti s Austrian pres Viden, a jedinou kontrolu kterou znam je az na priletu v Tel avivu;)

0

Mám zkušenost s cestou z Istanbulu s Pegasusem v lednu 2017. Po cestě do Izraele žádná větší kontrola nebyla, ani po příletu. Nechali mě bez problému projít. Správný divadlo nastalo při odletu z Izraele do Istanbulu, kdy mě dokola kontrolovali snad 2 hodiny, pořád se ptali na stejný otázky a dokola rentgenovali věci, zatímco ostatní lidi procházeli bez zdržení. 

Osobně si myslím, že jestli v Istanbulu jen přesedáš, ani náznak problému mít nebudeš (nemáš-li pas plnej arabskejch razítek). Pro mě byl IST výchozí i cílová stanice, protože jsem tam tou dobou žil. 

0
1 reakce