Dobrý den,22.11. mám letět do Manchesteru, ale chvíli na to letím do Ruska a momentálně mám pas na ambasádě kvůli vízu a nevím, jestli se mi do odletu dostane zpět do ruky, tak se chci zeptat, jestli nejsou problémy se vstupem do Anglie na občanku. Četl jsem něco tady, tak se raději ptám.  .

Do Anglie na občanku

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Dobrý den,


22.11. mám letět do Manchesteru, ale chvíli na to letím do Ruska a momentálně mám pas na ambasádě kvůli vízu a nevím, jestli se mi do odletu dostane zpět do ruky, tak se chci zeptat, jestli nejsou problémy se vstupem do Anglie na občanku. Četl jsem něco tady, tak se raději ptám. 

0

Problém nebude,pas je lepší jen proto,že nemusíš přes imigračního urednika,ale muzes přes automatické brány a je to rychlejší. Brexit nebude do konce roku a podle mě tahle komedie neskončí brexitem ani v budoucnu,ale to už je mimo téma:)

0 Citovat

Před třemi týdny jsme byli v Londýně na občanku, žádný problém. Jen britská imigrační soudružka v Bruselu na nádraží si ty obgčanky zvědavě prohlížela a pak je s kolegou zanášeli do nějakýho svýho systému, že takový doklad ještě neviděli :-)

0 Citovat

Je to v pohode. Jdeš jen k imigračnímu úředníkovi. Poprvé a naposledy přes občanku se mě ptal, co budu dělat v Londýně a na jak dlouho tu jsem.  Tak očekávej i možná nějakou tu otázku. 

0 Citovat

Anglicky neumím překvapivě vůbec nic, tak jim toho moc neřeknu. Uvidím, třeba se ke mě pas dostane ještě před odletem. Jinak díky za informace.

0
4 reakce