Letíme do Říma na 9.12 kvůli přestupu na letadlo na Sri Lanku, nicméně lety jsou v daný den drahé a tak čekáme na propad cen. ( hledáme na skyscanner, azair). Obáváme se ale, že budeme čekat příliš dlouho a lety se vyprodají. Je nějaký způsob, jak zjistit, kolik je volných míst v daném letadle? Potřebujeme tam být do oběda 12:20 cca. Takže výběr není tak velký. Předem díky za jakoukoliv odpověd´! Upraveno moderátorem .

Lze zjistit, kolik zbývá volných míst v letadle?

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

9 reakcí

Letíme do Říma na 9.12 kvůli přestupu na letadlo na Sri Lanku, nicméně lety jsou v daný den drahé a tak čekáme na propad cen. ( hledáme na skyscanner, azair).

Obáváme se ale, že budeme čekat příliš dlouho a lety se vyprodají. Je nějaký způsob, jak zjistit, kolik je volných míst v daném letadle? Potřebujeme tam být do oběda 12:20 cca. Takže výběr není tak velký.

Předem díky za jakoukoliv odpověd´!
Upraveno moderátorem

0

S takhle akurátní specifikací (odlet ten ten ráno, přílet do 12:20) toho moc není a nebude. Wizzair přistává v 11:35, ale tenhle termín vypadá nějak přeprodaně (2300,-). Jinak počet míst v letadle ti ukáže KVS tool, ale je jednak docela pricey a druhak asociace mezi počtem míst a cenou není zrovna pevná smiley

0 Citovat

od kud jste z ČR, v kolik odlétáte a z jakého letiště v Říma?

Co třeba - Ryanair: Bratislava (BTS) - Rome (Ciampino) (CIA) út, 9 XII 13:05-14:50 1 h 45 47,99 EUR smiley

0 Citovat

Podle statistik http://www.flightaware.comwww.flightradar24.com/data/flights/qs1008/ by to vyjít asi mělo. Létá to ve skutečnosti QS, takže si nejsem 100% jistej, jestli se smí kufr 15 nebo 23 kg.

0 Citovat

Dá se někde najít statistika obsazenosti letadla na konkrétní let?  Zajímá mě let BA288 PHX - LHR. Jde o to, že za rezervaci sedadla chtějí 48 dol. Váhám, jestli to zaplatit nebo čekat až  na check inn zdarma  24 hod před letem. Je to na 7.6., zatím  je letadlo obsazené z 1/3.

0 Citovat

Pardón, ale co je OLCI? A kde tedy zjistit, kolik ještě zbývá míst v letadle? díky


0 Citovat

Google? 

0 Citovat

https://sentinel.esa.int/web/sen...nel-3-olci

 - kapito? Nebo třeba on line check in, ale spíš to bude ten hlídací sentinel
0 Citovat

nekapito, ale děkuji za snahu pomoci 


0 Citovat

JSLIWKA napsal(a):

Váhám, jestli to zaplatit nebo čekat až  na check inn zdarma  24 hod před letem. Je to na 7.6., zatím  je letadlo obsazené z 1/3.

Pokud nemáte speciální program, kde je vidět kolik sedadel se prodalo v té které knihovací třídě, tak nevíte ve skutečnosti nic. To co se zobrazuje na webu aerolinky má nulovou vypovídající hodnotu a v tento okamžik slouží jen jako způsob vytvoření tlaku na zákazníka, aby zpanikařil a připlatil za sedačku. 

0
9 reakcí