Máte prosím někdo v poslední době zkušenosti s cestou na havajské ostrovy? Konkrétně jaké jsou aktuální podmínky vstupu, zda uznávají doklad o očkování u nás či negativní testy. Dle oficiálních stránek to chápu tak, že aktuálně uznávají pouze očkované v USA, případně negativní testy pouze od vybraných společností. Všichni ostatní musí automaticky podstoupit 10ti denní karanténu. Pokud ostrovy dosáhnou 70% proočkovanosti, tak všechna omezení zruší - těžko predikovatelné. Budu rád za jakékoliv informaci. Díky.  .

Podmínky vstupu na Havaj

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Máte prosím někdo v poslední době zkušenosti s cestou na havajské ostrovy? Konkrétně jaké jsou aktuální podmínky vstupu, zda uznávají doklad o očkování u nás či negativní testy.

Dle oficiálních stránek to chápu tak, že aktuálně uznávají pouze očkované v USA, případně negativní testy pouze od vybraných společností. Všichni ostatní musí automaticky podstoupit 10ti denní karanténu. Pokud ostrovy dosáhnou 70% proočkovanosti, tak všechna omezení zruší - těžko predikovatelné.

Budu rád za jakékoliv informaci. Díky.

0

Jediná rozumná rada je necestovat tam dokud se situace nestabilizuje.

0 Citovat

Jediná právě aktuální rada je jet na 14 dní do Mexika nebo do jiné země, kterou USA považuje ohledně covidu za bezpečnou(Chorvatsko, Turecko...), na rozdíl od EU, poté do USA s testem, pak test u Hawaii state uznávané laborky a zhruba po 16 dnech jsi na Havaji.

0 Citovat

Já taky čekam až Havaj potažmo USA jelikož Havaj je vlastně USA povolí lety z Evropy. Mám na Listopad zabookovaný hotel a zatím mám obavy, že to nedopadne.

0
3 reakce