Dobry den, TAP Portugal nam zmenily na listopad 2021 letenky na Azory, ktere nam nevyhovovaly. Zrusili jsme teda letenky a chteli refund. Na stranky na zadost refund lze jen pripsat kredity na nove lety, nikoliv vraceni penez. Podpora nekomunikuje uz 5 mesicu, nelze se dovolat na support. Muzete, poradit, jak postupovat? diky  .

TAP Portugal nereaguje uz 5 mesicu

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Dobry den,

TAP Portugal nam zmenily na listopad 2021 letenky na Azory, ktere nam nevyhovovaly. Zrusili jsme teda letenky a chteli refund.

Na stranky na zadost refund lze jen pripsat kredity na nove lety, nikoliv vraceni penez.

Podpora nekomunikuje uz 5 mesicu, nelze se dovolat na support.

Muzete, poradit, jak postupovat?

diky

0

Na support se dovoláš, ale je to vždy tak na hodinu.

0 Citovat

Presne tak… dovolat se da… ale stejne nic nevyresis.-)

0 Citovat

Na refund od TAPu bych hned zapomněl, pokud se k tomu neměli doteď. Buď vezmeš kredit a koupíš si jiné letenky,  nebo chargeback, jestli jsi platil kartou.

0 Citovat

Pošli TAPu na pár mailových adres žádost o refund (já ji třeba posílal na fale.connosco@tap.pt a talktoususa@tap.pt), napiš jim to i na FB, počkej týden-dva na reakci (která asi žádná nebude). Udělej screenshoty ať máš důkazy žes žádal o refund a pak reklamuj v bance karetní transakci. Pokud teda nebude pozdě, 5 měsíců to nechat uležet je docela dost. Ale záleží na tvé bance jak se k tomu postaví. Na tel. podpoře TAPu refundaci nevyřešíš, to je ztráta času. Já z nich až pomocí chargebacku dostal ~800 € za zrušené lety.

1
4 reakce