Ahoj, pojedeme do Italie jako rodina. Pro nas dospele jsem vyplnil PLF dotaznik, ale bohuzel tam nikde nevidim moznost doplnit do jednoho PLF  ostatni (deti, zenu). Podle manualu by to tam ale byt melo. Support nereaguje na moje zpravy. U zeny jsem to udelal tak ze jsem ji nedaval na "svoje" PLF ale vyplnil ji jeji vlastni. Bohuzel je problem u dcery (4 roky) ktere pod svym profilem (mailem) nemuzu vyplnit nove PLF protoze mi to na konci rekne ze uz jedno PLF existuje se stejnym datem odletu apod. Nevite nekdo? nemate zkusenost?    Jedine co me napada je zalozit ji email a udelat ji vlastni PLF, ale to je teda cely na prd.    Diky  .

PLF pro dite do Itale

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Ahoj, pojedeme do Italie jako rodina. Pro nas dospele jsem vyplnil PLF dotaznik, ale bohuzel tam nikde nevidim moznost doplnit do jednoho PLF  ostatni (deti, zenu). Podle manualu by to tam ale byt melo. Support nereaguje na moje zpravy.

U zeny jsem to udelal tak ze jsem ji nedaval na "svoje" PLF ale vyplnil ji jeji vlastni. Bohuzel je problem u dcery (4 roky) ktere pod svym profilem (mailem) nemuzu vyplnit nove PLF protoze mi to na konci rekne ze uz jedno PLF existuje se stejnym datem odletu apod. Nevite nekdo? nemate zkusenost? 

 

Jedine co me napada je zalozit ji email a udelat ji vlastni PLF, ale to je teda cely na prd. 

 

Diky

0

Ahoj, musel jsi to přeskočit, určitě tam kolonka pro dítě je .. vyplňovala jsem PLF do Itálie nedávno a dceru (16let) tam mám .. každopádně po přihlášení lze PLF editovat, tak to projeď znovu, kolonka která tě zajímá je tuším za emergency contact .. 

0 Citovat

Ahoj,boli sme v ITA v januari, dcerka ma tiez 4roky.Na poslednej strane PLF je kolonka Minors. Sem vypisete údaje k dcére. 

0 Citovat

Reni85 napsal(a):

Ahoj,boli sme v ITA v januari, dcerka ma tiez 4roky.Na poslednej strane PLF je kolonka Minors. Sem vypisete údaje k dcére. 

 

super, diky moc. Je to ono :-) 

1
3 reakce