Zdravím, měla bych tři dotazy, zda někdo má aktuální zkušenost: 1) Letíme Vídeň - AMS - JFK. Lety s KLM. Jsme očkovaní (3. dávky), uděláme si antigenní testy den před odletem. Na stránkách KLM je, že máme "podepsat a odevzdat" i formulář pro vstup do USA, nevím, zda si ho máme vzít sebou (pro jistotu ho mít budeme, ačkoliv jsem našla dvě varianty), nebo zda se to řeší na letišti? Ráda bych věděla, jestli třeba teď někdo takto letěl s KLM, tak jak to probíhalo. 2) Zda jako potvrzení antigenního testu stačí přímo papír z laboratoře (tudíž bez QR kodu), nebo se vyžaduje ve formě jako bývá covid pas (s QR kodem). 3) Na stránkách MZV je uvedeno "Po příletu do USA by i plně očkované osoby měly podstoupit další test, a to mezi 3. a 5. dnem po příletu.", stejně tak je to jako "recommended" na cdc.gov.  Řešil jste to někdo? Nebo se na to většina cestovatelů vykašle? Děkuji za odpovědi :)    .

AMS a USA - covid

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

0 reakcí

Zdravím,

měla bych tři dotazy, zda někdo má aktuální zkušenost:

1) Letíme Vídeň - AMS - JFK. Lety s KLM. Jsme očkovaní (3. dávky), uděláme si antigenní testy den před odletem. Na stránkách KLM je, že máme "podepsat a odevzdat" i formulář pro vstup do USA, nevím, zda si ho máme vzít sebou (pro jistotu ho mít budeme, ačkoliv jsem našla dvě varianty), nebo zda se to řeší na letišti? Ráda bych věděla, jestli třeba teď někdo takto letěl s KLM, tak jak to probíhalo.

2) Zda jako potvrzení antigenního testu stačí přímo papír z laboratoře (tudíž bez QR kodu), nebo se vyžaduje ve formě jako bývá covid pas (s QR kodem).

3) Na stránkách MZV je uvedeno "Po příletu do USA by i plně očkované osoby měly podstoupit další test, a to mezi 3. a 5. dnem po příletu.", stejně tak je to jako "recommended" na cdc.gov.  Řešil jste to někdo? Nebo se na to většina cestovatelů vykašle?

Děkuji za odpovědi :)

 

0
0 reakcí